Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Želijo si Tobeyjevih pajkic

Bo naslednji Spiderman res Robert Pattinson? Žurnal24 main
Za vlogo Petra Parkerja v četrtem delu Spidermana se potegujejo Jake Gyllenhaal, Zac Efron in Robert Pattinson.

Snemanje četrtega dela filmov o Spidermanu bi morali začeti naslednji mesec, a so zaradi scenarija nastopile velike težave. Sodelovanju so se namreč odpovedali trije ključni akterji prvih treh delov, in sicer režiser Sam Raimi, igralka Kirsten Dunst in obraz te franšize Tobey Maguire.

Pri Columbia Pictures so se morali na hitro nečesa domisliti. Pred kratkim so tako oznanili, da bo film na velika platna prišel leto pozneje, se pravi leta 2012, saj morajo predelati scenarij in poiskati nove igralce. Za zdaj je znano le, da se bodo v scenariju, ki ga bo napisal James Vanderbilt, osredotočali na srednješolska leta Petra Parkerja.

Kdo bo zamenjal Tobeyja?
Za vlogo mladega Spidermana naj bi se potegovali Jake Gyllenhaal, Zac Efron in Robert Pattinson. Najbolje menda kaže Britancu Pattinsonu. "Veliko se govori o Pattinsonu kot zamenjavi za Tobeyja. Tistega, ki si bo nadel Spidermanove čevlje, čaka težka naloga, saj so bili oboževalci travmatizirani, ko se je Tobey odpovedal vlogi," pravijo poznavalci Hollywooda.

"Če sem iskren, ne vem, kakšne so moje možnosti. Verjetno zelo slabe. Če pa bom izbran, se mi bodo uresničile sanje. Le kateremu mlademu igralcu se ne bi?" pa je o vlogi povedal Pattinson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.