Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Ženska v črnem bo dobila nadaljevanje

ženska v črnem Žurnal24 main
Ženska v črnem z Danielom Radcliffom v glavni vlogi, ki je v režiji Jamesa Watkinsa postala najdobičkonosnejša britanska grozljivka zadnjih 20 let, bo dobila nadaljevanje Ženska v črnem: Angeli smrti (The Woman in Black: Angels of Death).

Film, ki ga je produciral legendarni studio Hammer, je posnet po knjigi avtorice Susan Hill, po svetu pa je doslej zaslužil 90 milijonov evrov in med drugim prekosil celo hollywoodski uspešnici Drakula v režiji Francisa Forda Coppole in 28 dni pozneje, ki sta bili posneti na Otoku. "Rekordni uspeh filma je pomemben dosežek, ki potrjuje vnovično rojstvo Hammerja. Še naprej bomo razvijali vznemirljive in intelektualne filme, kakršna bosta letos The Quiet Ones in Gaslight," so sporočili pri Hammerju, ki je od leta 1934 do 80. let produciral vrsto horor uspešnic in se v snemanje celovečercev znova vrnil pred dvema letoma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.