Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Ženski krik praznuje 2 leti

Nina Hudej - Huda, članica in ustanoviteljica kolektiva Female's'cream. (Foto: O Žurnal24 main
V petek, 6. maja, bo ekipa didžejk Female's'cream zavzela dva lokala v Ljubljani, kjer bodo praznovale dve leti svojega delovanja.

V petek, 6. maja, bo ekipa didžejk Female's'cream zavzela dva lokala v Ljubljani, kjer bodo praznovale dve leti svojega delovanja. Ob 20. uri bodo začele v Cafeju Open, ki te dni praznuje tretjo obletnico delovanja, ob 23. uri pa nadaljevale v klubu Monokel na Metelkovi.

Družbenokritična ekipa
"Zavzemamo se za produkcijo kakovostne elektronske glasbe in ustvarjanje družbenokritičnih, sporočilnih in vsebinsko neizpraznjenih dogodkov," je povedala članica in ustanoviteljica kolektiva Nina Hudej - Huda, ki je produkcijsko znanje pridobivala na študiju v Londonu.

Didžejke, ki bodo letos že tretjič gostovale tudi na Hrvaškem, bodo v petek program obogatile še z dvema vokalistkama, Mojco Krevel in Majo Predatorio, ki bosta peli v živo.

Več o Female's'cream si lahko preberete na njihovi Facebook strani Facebook.com/femalescream, glasbo pa poslušate na Soundcloud.com/huda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.