Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Zgodba o Bieberju na ogled februarja

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Filmski studio Paramount Pictures je objavil datum izida filma o mladem pevcu Justinu Bieberju.

Film z naslovom Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story (Justin Bieber: Dva koraka do večnosti: Moja zgodba) se bo v kinematografih začel vrteti 11. februarja prihodnje leto.

"Gre za film, ki bo navdušil njegove oboževalce. Je film za tiste, ki ga ne poznajo, razkrili pa bomo njegovo zgodbo, od kod prihaja," je povedal režiser Jon Chu. Zgodba je po njegovih besedah res očarljiva in ima veliko opraviti z današnjim tehnoloških življenjskim slogom. Bieberju je namreč uspelo tisto, kar se velike korporacije trudijo storiti prek Youtuba, hkrati pa niti ne vedo, kako bi se tega lotile. Gre za res dobro zgodbo sodobnega časa, je še povedal.

Mladi kanadski pevec je star komaj 16 let, pa je že prava zvezda. Pred dvema letoma ga je odkril producent Scooter Braun, ki je na Youtubu naletel na njegove videoposnetke in ga predstavil pevcu Usherju. Bieber je kmalu podpisal pogodbo s podjetjem Raymond Braun Media Group (RBMG), ki je v lasti Usherja in Brauna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.