Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Zlatko gre Ena na ena

Zlatko je videospot posnel v "domačem okolju". Žurnal24 main
Ljubljanski raper Zlatko Čordič je oboževalcem postregel s svežim videospotom Ena na ena z najnovejšega albuma Svet je lepši. Pod vizualni izdelek se je spet podpisala ustvarjalna ekipa KN pro.
Zlatkov tretji singel z aktualne plošče Svet je lepši je posvečen ljubezni do žoge in kraljici vseh urbanih asfaltov – košarki. Zlatko je zato temu primerno k sodelovanju povabil največje legende slovenske košarke; Marka Miliča, Sanija Bečiroviča in Rašo Nesteroviča.



Trojica je v videospotu spet dokazala, da lahko obvlada katerokoli košarkaško igrišče, celo fužinskega. Tam jih je sredi vročega poletja soočila ekipa KN pro, katere glavna ustvarjalca sta Marko Ružič in Črt Kocjančič. Režiserki duo se je podpisal že pod mnoge videospote slovenskih raperjev; med drugim sta posnela Zlatkov spot za pesem Poznaš ta zvok   ter Trkajevo priredbo zimzelene uspešnice Ta noč je moja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.