Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Zlatolaska ta konec tedna prva

(Foto: Kolosej) Žurnal24 main
Ta konec tedna so bili v slovenskih kinematografih na sporedu kar trije novi filmi, ki pa so povedli na lestvici najbolj gledanih. Animirana princeska je privabila največ gledalcev.

Pretekli konec tedna je največ gledalcev v kinematografe po vsej Sloveniji zvabila animirana družinska pustolovščina Zlatolaska (Tangled). Disneyjevo adaptacijo priljubljene zgodbe bratov Grimm, ki prikazuje mlado princeso Zlatolasko, ki jo ugrabi zlobna čarovnica in zapre v stolp, si je ogledalo 9.159 gledalcev.

Skoraj polovico manj gledalcev je privabila komična drama Dilema (The Dilemma) , kjer se Vince Vaughn sooča z dilemo, ali povedati najboljšemu prijatelju, da ga žena vara, ali ne. Komedijo si je ogledalo 4.625 gledalcev.

dilema, film | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Na tretjem mestu po gledanosti je pristala drama Črni labod (Black Swan), ki prikazuje baletko Nino (igra jo Natalie Portman), ki se pripravlja na veliko vlogo v svoji karieri. Film si je ogledalo 3.355 gledalcev.

Komedija Njuna družina (Little Fockers), ki je bila kar nekaj koncev tedna najbolj gledan film, si je tokrat prislužila četrto mesto. Zadnji konec tedna si jo je ogledalo 2.563 gledalcev.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main




Na petem mestu po gledanosti pa je ta konec tedna romantični triler Turist (The Tourist), v katerem se Angelina Jolie in Johnny Depp znajdeta na begu. Film je pred velika platna privabil 2.503 gledalce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.