Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Zlovešči otok za zamudnike

Zlovešči otok Kolosej
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Zlovešči otok (Shutter Island), ujemite ga ob 19. uri.

Leta 1954, na višku hladne vojne, zveznega šerifa Teddyja Danielsa (Leonardo DiCaprio) in njegovega novega partnerja Chucka Auleja (Mark Ruffalo) pokličejo na Shutterjev otok, da bi raziskala neverjetno izginotje briljantne večkratne morilke iz zaklenjene sobe v nedostopni bolnišnici Ashecliffe. Obdana z radovednimi psihiatri in nevarno psihopatskimi pacienti na odmaknjenem prepišnem otoku prispeta v srhljivo, napeto ozračje, ki daje slutiti, da ni nič čisto tako, kot se zdi.

Sredi neurja preiskava hitro napreduje. A v vse hujšem viharju se množijo dvomi in skrivnosti, vsak bolj srhljiv in grozljiv od prejšnjega. Namigi in govorice o mračnih zarotah, umazanih medicinskih poskusih, zatiralskem nadzoru možganov, skritih oddelkih in morda celo namig o nadnaravnem, vendar izmuzljivem dokazu. V sencah bolnišnice, kjer strašijo strašna dejanja njenih izmuzljivih prebivalcev in neznani nameni njenih enako domiselnih zdravnikov, začenja Teddy čutiti, da se bo prisiljen soočiti s svojimi najglobljimi in uničujočimi strahovi, globlje ko bo kopal s svojo preiskavo. Spozna tudi, da z otoka morda ne bo prišel živ.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.