Magazin > Film & Glasba & TV
69 ogledov

Zmaga za Talente

Če se starši Line ne bodo znašli pri vzgajanju, bi se v njeno čustvovanje v odra Žurnal24 main
Finale šova Slovenija ima talent je po gledanosti močno presegel oddajo Referendum o arbitražnem sporazumu na TV Slovenija (TVS), ki je bila predvajana ob istem času.

Talente si je ogledalo 31 odstotkov Slovencev, starih nad 10 let, medtem ko je referendum privabil 9,1 odstotka gledalcev med 18. in 49. letom. "Oddajo o referendumu si je ogledalo 168.300 gledalcev, kar je 21-odstotni delež vseh gledalcev televizije v času oddaje," so sporočili s TVS, medtem ko je imel finale Talentov kar 75-odstotni delež gledalcev televizije v času predvajanja oddaje.

Referendum o arbitražnem sporazumu, TV Slovenija: 9,1 odstotka gledalcev, starih nad 10 let, oziroma 21-odstotni delež vseh gledalcev televizije v času oddaje.

Beg pred prepiranjem
"Ljudje so zbežali pred tesnimi referendumskimi izidi. V tem kontekstu je veliko simbolike prioritet, saj so Talenti temeljili na prijetnosti in sprostitvi, referendum pa je bil vrhunec političnega patosa in prepiranja – in to med desnico in levico in ne (ob)mejnega prepiranja Slovencev in Hrvatov," izjemno gledanost šova pojasnjuje psihoanalitik Roman Vodeb, ki ni dvomil o uspehu finalne oddaje.

Slovenija ima talent, POP TV: 31-odstotkov gledalcev, starih od 18 do 49 let, oziroma 75-odstotni delež vseh gledalcev televizije v času šova.

Prezgodnja slava za Lino
"Ob srčkani Lini sem bil osebno ganjen, vendar se bojim, da bo zaradi prezgodnje slave v življenju doživela precej neprijetnosti," dodaja Vodeb, ki je prepričan, da sedemletni otrok ne bi smel doživeti takšnega pozitivnega šoka, "ker ji razvoj narcističnega čustvovanja ne uide. V paket narcizma pa spada tudi depresija."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.