Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Zmagala je grda račka America

Kolumbijska pevka Shakira (na fotografiji s perujskim predsednikom Alanom Garcio Žurnal24 main
Glavna igralka humoristične nadaljevanke Ugly Betty America Ferrera je prejela nagrado alma, pevka Shakira pa humanitarno nagrado.

America Ferrera, glavna zvezda priljubljene nanizanke Ugly Betty (Grda račka), je dobitnica nagrade alma, ki se podeljuje latino umetnikom. © AFP

 
America Ferrera (24), glavna igralka humoristične nadaljevanke Ugly Betty (grda račka), ki jo lahko spremljamo tudi na slovenskih malih zaslonih, je dobila nagrado alma (American Latino Media Arts Awards), ki se podeljuje latino umetnikom.

Latino oskarji
Serija grda račka pa je odnesla še eno nagrado alma, in sicer za najboljšo režijo. Ferrero so nagradili tudi za njeno delo in trud, da bi se mladi udeležili in zavedali pomena politike v današnjem svetu.

Humanitarno nagrado je prav tako prejela pevka Shakira , ki se zavzema za izobrazbo predšolskih otrok. Nagrado za pomemben prispevek k ameriški glasbi je prejela Linda Ronstadt , oblikovalec Narciso Rodriguez pa je prejel nagrado za posebne dosežke na področju mode. Podelitev je vodila igralka Eva Longoria Parker (Razočarane gospodinje).
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.