Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Zmagovalec 1. tedna je Gregor

Zmagovalna fotografija prvega tedna glasovanja. Žurnal24 main
Bralci spletnega portala zurnal24.si ste izbrali prvega, tedenskega, zmagovalca naše velike nagradne igre Moje noro poletje. Čast je pripadla fotografiji, poimenovani Sprostitev.

Pošiljatelj je Gregor I. iz Škofij, ki je zmagovalno fotografijo posnel v čolnu pri Izoli. Na njem vidimo Iva in Vlada med poletnim sproščanjem sredi morja. Fotografija je z 19 glasovi razlike prehitela drugouvrščeno slastno ribo velikanko, ki čaka na poletno obdelavo v pečici.

Gregor bo za nagrado dobil žurnalovo majico, fotografija pa se bo uvrstila v veliki finale in se potegovala za eno od glavnih nagrad: Samsungovo plazma TV, Candy vinsko omaro in Philips Data/MP3 predvajalnik.

 

Moje noro poletje

Vstopite v portal in glasujte za vašo naj sliko!

Pošljite nam vašo sliko!
Bi v nagradni igri sodelovali tudi vi? Povsem preprosto je. Pošljite nam MMS z vašo noro poletno fotografijo na številko 4224, v zadevo (subject) vpišite IGRE POLETJE. Vaše fotografije bomo objavljali na portalu zurnal24.si in časniku Žurnal24. Fotografije za časopis bo ocenila strokovna komisija, na portalu pa jih ocenjujete uporabniki sami.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.