Magazin > Film & Glasba & TV
314 ogledov

Zmagovalec šova Gostilna išče šefa je ...

Valeriio, Marko, Gostilna išče šefa
1/27
Saša Despot
Resničnostni šov Gostilna išče šefa se je po treh mesecih zaključil. Gledalci so zmagovalca izbrali med Markom in Valeriem.

Zmagovalec šova je Valerio Lutman, ki si je zadnji teden na izzivu priboril vstoop v veliki finale. Zmagovalec si je prislužil glavno nagrado v višini 100.000 evrov in eno leto vožnje z osebnim vozilom BMW. 

V zadnji teden so sicer vstopili trije tekmovalci, Anže OblakMarko Gorela in Valerio. Šef Bine Volčič jim je za zadnji izziv naložil kreacijo treh jedi, s katerimi so postregli gostom. Vsak od njih je bil en dan šef v Gostilni, Binetu pa sta pri ocenjevanju pomagala še dva šefa, Uroš Štefelin in Igor Jagodic. Najbolje sta se odrezala Valerio in Marko, ki sta si tako prislužila vstopnico za veliki finale.

Bine svetuje

Šef Bine je v finalni oddaji obema finalistoma na srce položil nekaj nasvetov. Valeriu je tako dejal, naj črpa znanje še naprej in gre v tujino. Marku pa je svetoval, naj malce pozabi na kolajne in tehnike, ki jih obvlada, ter se bolj posveti okusom in samim sestavinam.

Še zadnji izziv za finalista

Finalista sta se morala izkazati tudi v Gostilni pri Lili. Pripraviti sta morala jajčka na 4 načine, in sicer jajce na oko, mehko in trdo kuhano jajce ter poširano jajce. Šef Bine je preveril, kako sta se izkazala in pohvalil oba. Lili pa je za zmagovalca Gostilne pri Lili razglasila oba. 

Kljub napetemu pričakovanju razglasitve zmagovalca, pa so si med oddajo privoščili tudi trenutke hudomušnosti. Kaj je počel trio adijo, preverite na tej povezavi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.