Magazin > Film & Glasba & TV
6318 ogledov

Zmagovalka MasterChef Slovenija o življenju po šovu

Sara rutar, MAsterchef Slovenija POP TV
Tako ti sodelovanje v šovu lahko spremeni življenje.

Prihaja nova sezona šova MasterChef Slovenija. Kot pravijo na POP TV, to ni le kuharsko tekmovanje, ki ti prinese naziv MasterChef Slovenija, pokal in 50.000 evrov, je oddaja, ki spremeni življenje. Mnogim tekmovalcem, ki so se preizkusili v kuharskem boju s časom, se je po koncu oddaje obrnil svet, jim odprl nova vrata in zajadrali so v poklicne kuharske vode. To lahko potrdi tudi zmagovalka tretje sezone, Primorka Sara Rutar: "Skozi vse preizkušnje, ki nam jih je ponudila MasterChef kuhinja, se ti odprejo novi pogledi na kulinariko in hrano. Po zmagi pa se ti totalno spremeni življenje, saj te vsi poznajo in se želijo fotografirati s teboj. Predvsem pa sem vesela, da se mi končno odpirajo vrata v svet kulinarike. Rada bi si zgradila lepo karierno prihodnost."

Mnoga vrata so se odprla tudi nadobudnemu dijaku Elvisu Kudiču, ki je lani izgubil v finalu, a osvojil srca gledalcev: "MasterChef ni le tekmovanje, vezano na kuhanje, je tudi spoznavanje sebe in svojih meja. Postavi te do roba, kjer se moraš odločiti, ali padeš ali greš naprej. Je nekakšen čustveni vrtiljak. MasterChef je na mene vplival zelo pozitivno."

Za večno pa si bo tretjo sezono MasterChef Slovenija zapomnila tudi Salome, ki je osvojila "bronasto medaljo". Salome je imela kar nekaj vzponov in padcev, v oddaji je prvič doživela, da jo je mama poklicala kot Salome in ne Nenad, sama pa se tako spominja oddaje: "Vem, da imamo veliko neodkritih talentov, a da imam prirojen talent za kuhanje, tega nisem vedla. Mama kuharica, ati pek, očitno sem podedovala to lepo lastnost - veselje do kuhanja. Ful sem hvaležna MasterChefu za  ogromno življenjsko spremembo na bolje. Končno delam nekaj, kar me veseli in predvsem, kar mi leži."

Prijave so že odprte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.