Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Zmenek s skrivnimi strahovi

Skrivni strahovi na javnih krajih Kinodvor
V Kinodvoru si lahko vsak mesec ogledate sodoben francoski film, ki se je izmuznil distribucijskim in festivalskim mrežam. Nocoj ob 19. uri boste na zmenku s filmom Skrivni strahovi na javnih krajih (Coeurs).

Sodobni Pariz, izbran, eleganten milje in šest nič manj elegantnih likov. A za vljudnimi gestami in prijaznimi nasmeški se skrivajo skrbi in bojazni – strah pred samoto in zavrnitvijo. Dan (Lambert Wilson) in Nicole (Laura Morante) bi si rada priskrbela luksuzno stanovanje v centru, a vse kaže, da bi to njun odnos le še bolj skrhalo. Romantična Gaëlle (Isabelle Carré) v iskanju ljubezni naleti ravno na brezvestnega Dana. Njen brat Thierry (André Dussollier) se boji, da bo izgubil mlado sostanovalko, nato pa razkrije še šokantno skrivnost svetohlinske Charlotte (Sabine Azéma). Thierry je hkrati tisti, ki Danu in Nicole razkazuje stanovanja, medtem ko Charlotte neguje umirajočega očeta natakarja Lionela (Pierre Arditi) ... V teku nekaj zimskih dni se poti teh neznancev naključno križajo in zapletajo.

Še ena komedija o večnem iskanju sreče pretanjeno ironičnih podtonov za neskončno filmografijo francoskega velikana je zgodba, polna šarma, duhovitosti in buñuelovske bizarnosti, a ves čas prežeta z melanholično otožnostjo.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.