Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Zmenek z Dekletom iz Monaka

Režiserka Anne Fontaine si je želela raziskati, "kaj se odvija za uglajeno fasad Žurnal24 main
V Kinodvoru si lahko vsak mesec ogledate sodoben francoski film, ki se je izmuznil distribucijskim in festivalskim mrežam. Nocoj ob 19. uri boste na zmenku s filmom Dekle iz Monaka.

Uspešen in nevrotičen pariški odvetnik Bertrand (Fabrice Luchini) odpotuje v Monako, da bi tam zagovarjal razvpito bogatašinjo Édith Lassalle (Stéphane Audran), obtoženo umora mlajšega ljubimca. A namesto da bi se posvetil primeru, se Bertrand usodno zaljubi v televizijsko vremenarko Audrey (Louise Bourgoin), hudičevo fatalko, ki ga kmalu spremeni v pravo razvalino. Ker pa je v primer vpletena tudi ruska mafija, je tu k sreči še odvetnikov fanatično predani telesni stražar Christophe (Roschdy Zem), ki lahko Bertranda spet vrne na prava pota. Ali pa tudi ne.

Romantična komedija v razkošnem, od sonca razgretem Monaku se prevali v lahkoten psihološki triler. V nenavadnem ljubezenskem trikotniku – koprneči advokat, stoični telesni stražar in radoživa fatalka – se s privlačnostjo in poželenjem vsak sooča po svoje.

Cena vstopnice je 4,95 evra, s popustom 4,25.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.