Magazin > Film & Glasba & TV
126 ogledov

Znan nov komentator šova Gostilna išče šefa

Savina, Mišo, Angelca Gostilna išče šefa Miro Majcen
Potem ko so razkrili, da bo drugo sezono šova Gostilna išče šefa spet vodila Lili Žagar, so zdaj izdali še, da bo med komentatorji nov obraz.

Šov Gostilna išče šefa bo 23. septembra že drugič iskal zmagovalca, ki si bo tokrat namesto gostilne prislužil 50 tisoč evrov nagrade. Potem ko so razkrili, da bo šov znova vodila simpatična voditeljica Lili Žagar, pa komentatorska trojica ne bo ista kot v prvi sezoni. Angelco Likovič bo namreč zamenjal kuharski mojster Marko Pavčnik, ki je tudi bližnji prijatelj Bineta Volčiča, ki v kuhinji usmerja tekmovalce. Marko ima lastno restavracijo in bo v komentatorski trojki poskrbel za strokovno kritiko. Mišo Stevanovič in Savina Atai pa ostajata na komentatorskem stolčku.

Marko Pavčnik | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Novost: avdicijski teden

Dvanajst tekmovalcev druge sezone se bo moralo en teden pred začetkom prve oddaje dokazati Binetu v kuhinji, kjer jih bo čakal niz različnih kuharskih preizkušenj. Na podlagi teh se bo Bine odločil, kdo si zasluži stopiti v njegovo ekipo in z njim odpreti gostilno ter se potegovati za glavno nagrado.

Kandidati bodo v avdicijskem tednu razdeljeni v žensko in moško skupino, izbranih pa bo 12 tistih, ki bodo v kuhinji pustili svoje srce in dovolj opazne sledi kuharskega potenciala. Smo pa že pred nekaj dnevi pisali, da se je na drugo sezono prijavilo pol kandidatov manj kot na prvo.

Komentarjev 8
  • Mrcina 10:49 29.avgust 2013.

    Savina se tudi meni zdi "moteči člen ". Kadar odpre usta, preklopim na drug program. Ne morem poslušat njenih čudaških izjav.

  • mijaliza 09:50 29.avgust 2013.

    če menjajo naj menjajo vse, pa nastavijo strokovne komentatorje, ki se dejansko ukvarjajo z tem poslom in majo nekaj soli v glavi, ko komentirajo dejanja v šovu

  • Oxxo 16:37 28.avgust 2013.

    Savina je poleg Angelce "moteči" člen komentatorjev... Osebe, ki mislijo, da bodo celo življenje mlade in lepe (op. prevod = Savina) ob "super" živilih.... khm khm... taki so na koncu čustveno prizadeti, ko dojamejo, da življenje gre naprej ...prikaži več in da se starajo...