Magazin > Film & Glasba & TV
56042 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Ko se je sklonila, se je zgodilo

anina
1/4
POP TV
Uboga Anina …

V sinočnji oddaji Znan obraz ima svoj glas smo bili spet priča osmim odličnim nastopom.  Zmagovalec večera je bil Luka Sešek, ki je posnemal Jana Plestenjaka, Anina pa je poskrbela za kaskaderski vložek večera.

Visokorasla pevka se je morala preleviti v seksi Nicole Scherzinger iz skupine The Pussycat Dolls. Njen nastop je bil zelo energičen, med plesom pa se ji je pripetila manjša nezgoda. Ko se je morala v visokih petah skloniti, je izgubila ravnotežje in padla na zadnjico. Kot prava profesionalka je takoj skočila na noge, zaklicala "odlično“ in nadaljevala z nastopom.

Nika Urbas, ki je bila ta teden ena od žirantk, je Anino potolažila, da ni pomembno, če padeš, saj šteje le to, kako hitro se pobereš. Voditelj šova Denis Avdić se je pošalil, da se je videlo, da ta provokativnost ni Aninin svet. "Čisto te je vrglo iz cone udobja,“ je bil duhovit.  

Tanja Ribič pa je povedala, da je bila najbolj ljubka, ko je padla, Gojc pa je izjavil, da padca sploh ni opazil, saj je seksi Anino gledal v oči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.