Magazin > Film & Glasba & TV
93 ogledov

Znan start novega Bonda

24. film iz serije o najslavnejšem tajnem agentu na svetu bo pri nas izšel 5. novembra. Vstopnice kmalu v predprodaji!

Po izjemnem uspehu filma Skyfall – ki je v kinematografih vsega sveta zbral več kot milijardo dolarjev in tako postal komercialno najuspešnejši film iz franšize o Jamesu Bondu - prihaja novembra letos v svetovne, pa tudi slovenske kinematografe, težko pričakovani 24. film iz serije o najslavnejšem tajnem agentu na svetu, SPECTRE.

Filmov o Jamesu Bondu ni treba posebej predstavljati. Gre namreč za eno najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma, saj šteje že več kot 50 let. Poleg tega, da so se v filmih iz serije skozi leta pojavila nekatera izmed največjih igralskih imen vseh časov, je postala franšiza Jamesa Bonda prepoznavna tudi po pesmih, ki spremljajo vsak film. Novo glavno pesem filma Spectre, Writing's on the Wall, bo posnel dobitnik štirih grammyjev Sam Smith, pesem pa bo objavljena 25. septembra.

Film je začel zbirati nove rekorde, še preden bi prišel v kinodvorane. S svojimi 160 minutami bo film Spectre postal najdaljši film iz serije o Jamesu Bondu doslej in bo tudi prvi film iz serije, ki bo istočasno izšel v britanskih in irskih kinodvoranah. Slovenska premiera akcijskega spektakla Spectre bo 5. novembra, to je en dan, preden si ga bo lahko ogledalo občinstvo v ZDA. Vstopnice bodo kmalu v predprodaji in o natančnem datumu boste pravočasno obveščeni.

Craig zadnjič v tej vlogi?

Danielu Craigu, ki se bo že četrtič spustil v vlogo tajnega agenta Jamesa Bonda, bodo v igralski zasedbi delali družbo dobitnik dveh oskarjev Christoph Waltz (Neslavne barabe, Django brez okovov), italijanska igralka Monica Bellucci (Matrica Reloaded, Malena), francoska igralka Lea Seydoux (Adelino življenje), britanski igralec Andrew Scott (ki ga večina verjetno pozna kot zlikovca Jima Moriartyja iz priljubljene televizijske serije Sherlock) in ameriški igralec Dave Bautista (Varuhi galaksije). Pridružili se jim bodo tudi Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris in Ralph Fiennes, ki smo jih srečali že v filmu Skyfall. Film Spectre je režiral Sam Mendes, dobitnik oskarja za mojstrovino Lepota po ameriško, ki je že režiral film Skyfall.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.