Magazin > Film & Glasba & TV
13 ogledov

Znana nagrajenca!

Kako veš
1/23
Žurnal24 main
Prihodnji teden k nam prihaja romantična komična drama Kako veš, v kateri se zapleteta Reese Witherspoon in Owen Wilson. Dve karti za ogled predstave dobita ...

Lisa (Reese Witherspoon) je ženska, ki se najraje ponaša s svojimi atletskimi sposobnostmi, ki so bile že od otroštva središče njenega življenja. Ko jo izključijo iz softballske ekipe, ji vzamejo vse, kar je kdaj poznala. Ker ne ve, kaj bi, se opoteka proti običajnemu življenju.

 

Dve vstopnici za ogled filma dobita Mitja A. in
Ana D. Čestitamo!

Uteho poskuša najti v zvezi z nestanovitnim Mattyjem (Owen Wilson), igralcem bejzbolske prvoligaške ekipe, ki je vase zagledan ženskar. Toda naključno srečanje s šarmantnim poslovnežem Georgeem (Paul Rudd) ji vzbudi ljubezenske dvome.

George pa ima zapleten odnos z očetom Charlesom (Jack Nicholson), ki se še poslabša, ko je George obtožen finančnih zlorab, ki jih ni zagrešil. Ko se zdi, da vse naokrog razpada, bosta odkrila, koliko človeku pomeni, če se mu zgodi nekaj lepega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.