Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Znana nova oddaja Maria Galuniča

Mario Galunič Žiga Culiberg
Mario Galunič bo od meseca marca povezoval novo družinsko razvedrilno oddajo Moja Slovenija, v kateri bo s pomočjo kapetanov v 90 minutah pred navdušenim navijaškim občinstvom soočil dve ekipi znanih Slovencev.

Oddaja ima tri prepoznavne obraze: voditelja in dva kapetana, ki skrbita za zabavni del oddaje. Vsak teden se bosta v studiu oddaje Moja Slovenija pomerili dve ekipi znanih Slovencev. "Oddaja zagotavlja izjemno vzdušje ter veliko nostalgije, poudarjeno je ekipno sodelovanje, prepleteno s skupno zabavo, sprostitvijo in dobronamernim tekmovanjem dveh strani studia. Format oddaje zagotavlja energično zabavo, kjer je v glavni vlogi Slovenija, njeni izjemni ljudje, zgodovina filma in televizije, humor, športni dosežki, nepozabna glasba, lepote narave, navade in običaji," obljubljajo na RTV Slovenija.

Mario Galunič je eden od najprepoznavnejših voditeljev Televizije Slovenija že več kot osemnajst let, ko je s svojimi oddajami postal zaščitni znak nedeljskih televizijskih večerov. Nova oddaja bo tudi zanj novi izziv: ''Res je, kviza še nikoli nisem vodil, to bo zame nekaj novega in prav zato se oddaje močno veselim. Sploh pa razigranega pozitivnega vzdušja, ki ga moramo pričarati. Verjamem, da bomo že s prvo oddajo navdušili veliko gledalcev, ki nestrpno čakajo na oddajo, ki jo bodo vzeli za svojo.''

 

 

 

 

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:35 16.februar 2012.

    Naslov bo "Plešoči ritopiki"!Za tole sranje mormo plačevat 12,75€,beda.........................

  • 1111 16:06 16.februar 2012.

    ...za tega pokvarjenca plačavat?

  • vladek 16:02 16.februar 2012.

    Znani Slovenci,a nebi bilo boljš navadni Slovenci