Magazin > Film & Glasba & TV
246 ogledov

Znana top štiri dekleta

top 4 Facebook/ Top 4 sTjašo Kokalj
V igri za službo za nedoločen čas in 10 tisoč evrov so ostala le še štiri dekleta.

V oddaji Top 4 s Tjašo Kokalj so izbrali top 4 dekleta, ki se jim je uspelo prebiti do finala in ki ostajajo v igri za bogate nagrade. Žirijo so najbolj prepričale Nastasja, Lejla, Aleksandra in Andreja

Kot so pojasnili žiranti, so Aleksandro izbrali, ker je "neproblematična, iznajdljiva, inteligentna in topla oseba“. Lejla jih je prepričala s svojo suverenostjo, iskrenostjo. Všeč jim je bilo tudi to, da je "malce skrivnostna in eksotična“. Nastasja si je mesto med top 4 zaslužila, ker jih je iz oddaje v oddajo presenečala, je graciozna, se hitro uči in dobro znajde. "Andreja, si simpatična, komunikativna. Kljub svoji krhkosti si samostojna in se dobro znajdeš v nepredvidljivih situacijah,“ je odločitev komisije pojasnila Tjaša. 

Kot je dejal fotograf Matjaž Tančič, je ta četverica skupaj delovala najbolj fotogenično. Med kombiniranjem deklet je po njegovih besedah postalo jasno, da so to dekleta, ki najbolj "pašejo skupaj“

Le ena od njih bo dobila službo za nedoločen čas v podjetju T-2, 10 tisoč evrov, avtomobil, estetsko preobrazbo in bo postala obraz podjetja T-2. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.