Magazin > Film & Glasba & TV
42073 ogledov

Znana učiteljica petja ocenila nastop Ane Soklič, to jo je pustilo odprtih ust

ana soklič Youtube
Ni mogla verjeti ušesom.

Učiteljica petja Georgina pod vzdevkom Iskrena učiteljica petja ustvarja uspešen YouTube kanal, na katerem objavlja ocene nastopov znanih pevcev. Sledi ji že več kot 180 tisoč ljudi.

Georgina je sedaj pod drobnogled vzela nastopajoče na letošnji Evroviziji – tudi našo Ano Soklič, ki jo je pustila odprtih ust. Najbolj je bila navdušena nad njenim globokim glasom. "Ta vokal me zelo privlači. Pesem me spominja na Rise like a Phoenix,“ je povedala in dodala: "A ni zanimivo, da se struktura obraza ne ujema z globino glasu?“
 


Spomnimo. Soavtor Anine pesmi je Charlie Mason, ki je tudi eden od soavtorjev pesmi Rise like a Phoenix, s katero je Avstrija pred leti zmagala na Eurosongu. Kot je znano, imata Avstrija in Slovenija še eno skupno točko – tudi naši sosedje letos v boj pošiljajo pesem z naslovom Amen. Katera je boljša? Več o tem TUKAJ?


Anin glas je Georgina označila za neverjetnega in prepoznavnega in še enkrat nejeverno pripomnila: "Ima ta oseba res tak glas? Res?“

"To je bilo čudovito, wow in še enkrat wow. Ta glas spada med najboljše glasove letošnjega Eurosonga. Izvrstno,“ je še povedala po koncu Aninega videa in poudarila, da je bil nastop minimalističen. Ana večjega pompa po njenem mnenju tudi ni potrebovala. "Glas je opravil vso delo,“ je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.