Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Znana voditelja oskarjev

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Organizatorji Oskarjev 2011 so objavili, kdo bosta voditelja slavne prireditve naslednje leto. To bosta igralca James Franco in Anne Hathaway.

Po besedah producentov Brucea Cohena in Dona Mischerja je to "svež, vznemirljiv in multitalentiran" par, ki "pooseblja naslednjo generacijo hollywoodskih ikon". Cohen in Mischer upata, da bosta Franco in Hathawayeva na prireditvi pokazala svoje neverjetne talente in zabavala svet. "Popolnoma smo navdušeni, da bosta James in Anna združila moči z našo odlično ustvarjalno ekipo," sta dodala.
 
Osemindvajsetletna Anne je bila leta 2008 nominirana za oskarja za vlogo v filmu Rachel se poroči. Hathawayeva, ki je igrala tudi v filmih Alica v Čudežni deželi, Ljubljena Jane in Hudičevka v Pradi, se je pojavila že na štirih prejšnjih oskarjevskih šovih. Trenutno promovira film Ljubezen in druge droge, v katerem nastopa z  Jakom Gyllenhaalom.
 
James pa si ustvarja kariero ne le v filmih, na televiziji in v književnosti, temveč tudi študira. Dvaintridesetletni igralec je najbolj znan po svoji vlogi Harryja Osborna v filmih o Spidermanu, igral pa je tudi v filmih Milk, Ananas ekspres in Jej, moli, ljubi. To bo njegov drugi nastop na oskarjih.  

Triinosemdeseta podelitev akademskih nagrad bo 27. februarja v teatru Kodak v Hollywoodu v Los Angelesu. Pred tem pa bo Anne skupaj z Denzelom Washingtonom vodila podelitev Nobelovih nagrad za mir na Norveškem 11. decembra.

Letošnjo prireditev, ki je bila marca, sta vodila Steve Martin in Alec Baldwin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.