Magazin > Film & Glasba & TV
143 ogledov

Znani Slovenci na premiero pripeljali svoje otroke

Jure košir
1/9
mediaspeed
Premiere Minionov v Cineplexxu se je udeležilo tudi nekaj znanih Slovencev, ki so s sabo pripeljali svoje otroke.

Pretekli konec tedna so kinodvorane širom Slovenije gostile pravcate shode oboževalcev Minionov, ki so z neustavljivo prikupnostjo dobesedno zasenčili svojega gospodarja v animiranih filmih Jaz, Baraba in Jaz, Baraba 2.

Zgodba Minionov se prične že ob nastanku sveta, ko so prisrčna bitja le rumeni enocelični organizmi. Kasneje se skozi leta razvijajo in sčasoma prepoznajo svoje življenjsko poslanstvo v služenju največjim barabam. Žal pa kljub trudu svoje gospodarje zelo težko obdržijo – izgubijo tako tiranozavra kot tudi Napoleona, Drakulo in številne druge. Ko se Minioni nenadoma znajdejo brez zlobneža, ki bi mu služili, postanejo potrti in nazadnje padejo v globoko depresijo.

Minion po imenu Kevin skuje načrt in se skupaj z najstniškim upornikom Stuartom in prestrašenim malim Bobom odpravi v širni svet, da bi svojim bratom našel novega zlobnega šefa.

Razburljivo popotovanje obrodi sadove, ko spoznajo prvo žensko super zlobnico Scarlet Overkill, ki ima prav vse karakteristike, ki jih iščejo v svojem novem potencialnem gospodarju. Vseeno pa zgodba tukaj še niti približno ni končana, saj je pred njimi še največji izziv – svojo vrsto morajo rešiti pred pretečim izumrtjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.