Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Znani so nagrajenci

The Tide Luka Kase
Skupina Tide nadaljuje s promocijo singla in videospota v koncertni izvedbi. 25. novembra jih boste lahko videli in slišali v ljubljanskem Orto baru. Poglejte, kdo dobi vstopnico in kdo plošče Seven Days, Nothing To Lose ali Regeneration.

Tide so v omenjenem legendarnem rock klubu imeli vedno zelo uspešne nastope in pričakovati gre, da ne bo tokrat nič drugače. Člani skupine napovedujejo dinamičen in energičen koncertni nastop, v katerem bodo predstavili nov single in pesmi s plošče Regeneration ter največje hite iz prvih dveh izdaj, kot so Waiting For The Rain, The UrgeEvolution, Release My Gun, Something else, Brain Damage ...

Kevin Koradin, vodja, pevec, kitarist in avtor skupine je ob tej priložnosti povedal: "Radi se vračamo v Orto klub, kjer je vedno super vzdušje in kjer je glasbenim skupinam omogočeno, da se predstavijo na korekten način. V Ortu bomo nastopili – mislim, da – enajstič in ponudili pester program skladb z vseh treh naših plošč ter promocijo novega singla Hard to Love."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.