Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Znano, kakšno oddajo bo vodila Nina Osenar

nina osenar Žiga Culiberg/RTVS
Nina Osenar se bo ob sobotnih popoldnevih predstavila kot voditeljica in tudi vsebinska soustvarjalka popoldanske razvedrilno-svetovalne oddaje Zaljubljeni v življenje.

Rdeča nit oddaje bodo preprosti nasveti za bolj sproščeno življenje, ki jih bo voditeljica na zanimiv in zabaven način prepletla v različne rubrike. Gledalke in gledalci bodo temperamentno televizijko Nino spoznali v vlogi obupane gospodinje, neizprosne spovedovalke znanih osebnosti, bodoče televizijske neveste in strastne raziskovalke zanimivih ter sporočilnih življenjskih usod. Na izviren način bo odkrivala različne vsakdanje življenjske teme, kot so nasveti za telo in duha, raziskovanja čustvenega sveta, osebnostna rast, spodbujanje pozitivne samopodobe in zdravega življenjskega sloga. Gledalci lahko pričakujejo sproščeno in klepetavo sobotno popoldne, ki bo prekipevalo od pozitivne življenjske naravnanosti in gledalcem ponudilo tudi marsikateri uporaben nasvet, so sporočili z RTVS.

"Počutim se kot otrok, ki je prvič dobil v roke kolaž, škarje in lepilo in sam ustvaril neko umetnino. Dobila sem lepo priložnost, da lahko gledalcem ponudim avtorsko oddajo. Ustvarila sva jo skupaj z urednikom Rokom Smolejem in temelji na preprostosti, prijetnosti in zabavi, hkrati pa je tudi svetovalna. Od bleščečih oblek in zatemnjenih luči v glamuroznih večernih šovih se za nekaj časa poslavljam, čas je, da me spoznate tudi bolj osebno. Upam, da vam bo oddaja polepšala sobotne popoldneve in vas navdušila, da se zaljubite v življenje!” je o svoji novi oddaji, ki bo prvič na sporedu v soboto, 14. novembra, ob 16. uri na 1. programu Televizije Slovenija, povedala Osenarjeva.

Komentarjev 5
  • Marta Jezernik 08:42 02.november 2015.

    A po Mlakarci in Koširjevi še ena neužitna pojava s svojimi nebulozami. Ali RTV res ne zna drugega kot NAŠ denar metati proč ?!

  • edstark 09:24 31.oktober 2015.

    naslov oddaje bo Zaljubljeni v življenje in vodila bo Osenarca ? TO ne gre skupaj. Čas osenarce je mimo, a niso mogoli najti neke nove punce s karizmo in pravo pozitivnostjo ?Meni recimo je bila zelo simpatična "Ana ...prikaži več kuha". Ta punca je res polna življenja in pozitivnosti in deluje iskreno ter karizmatično.

  • se_eden 17:37 30.oktober 2015.

    ta ženska je pa res uspela. in to samo s svojo pojavnostjo. drugi pa faks, pa magisterij, pa doktorat, pa še zmeraj pri tastarih...