Magazin > Film & Glasba & TV
115 ogledov

Znano, katero mesto je v polfinalu zasedel Omar Naber

Omar Naber Profimedias
Le ena država za nami …

Omar Naber je bil daleč od finala … V prvem polfinalu je zasedel predzadnje – 17. mesto. Rezultat je kombinacija glasov, ki jih je pesmi namenila strokovna komisija in glasov gledalcev.

Omar je dobil glasove iz Črne gore (8 točk), Portugalske (4 točke), Poljske (3 točke), Belgije (2 točki), Finske (2 točki) in Češke (1 točka). Če bi upoštevali le glasove gledalcev, bi pristal na 16. mestu.
Slabše se je odrezal pri žirijah. Poljaki so nam dali 5 točk, Gruzijci in Španci po 4 točke, Švedi, Finci in Črnogorci pa po 1 točko. 

Naber je skupaj zbral le 36 točk, zmagovalec prvega polfinala, Portugalska, pa 370.

Za nami je bila tako le ena država, in sicer Latvija.

Rezultati našega telefonskega glasovanja pa kažejo, da nam je bila najbolj všeč zmagovalna skladba, se pravi portugalska. Deset točk smo podelili Moldaviji, osem Belgiji, sedem Azerbajdžanu, šest Črni gori, pet Švedski, štiri Cipru, tri Avstraliji, dve Finski in eno točko Albaniji. Naši žiriji pa je bila najbolj všeč skladba iz Avstralije.

Komentarjev 10
  • ode 18:06 14.maj 2017.

    Omar je bil izbran samo zato, ker je muslim. S tem so naši , ki odločajo o tem, hoteli dokazati svetu in vesolju, da je Slovenija solidarna s muslimanskimi imigranti in da so pri nas DOBRODOŠLI.

  • colio 13:25 14.maj 2017.

    Toliko denarja, kot ji vrže vstran RTVSLO za Eurosong na leto, bi imeli zakupljene pravice za prenose Formule 1 za 5 let!!...letos je bila cifra za prenos F1 100.000€ !!!

  • Ivan Pajntar 12:33 14.maj 2017.

    Nekdo pač mora biti tudi zadnji (fenjeraš). To pa res ni tragedija!