Magazin > Film & Glasba & TV
69 ogledov

Lili Žagar prihaja na Planet TV

Nina Osenar Marko Potrč Planet TV
Po naših zanesljivih informacijah na Planet TV prihaja Lili Žagar!

Včeraj smo poročali, da Nina Osenar po končani sezoni ne bo več vodila oddaje Moj dragi zmore. Njeno mesto ob sovoditelju Marku Potrču bo zapolnila Markova življenjska sopotnica Lili Žagar, voditeljica resničnostnega šova Gostilna išče šefa na POP TV.

Informacijo so na Planet TV potrdili.

Kot kaže, bo Moj dragi zmore zapustil tudi Ninin partner Jure Aleksič, ki je pisal scenarije. Urednik oddaje ostaja izkušeni Miha Brajnik, pri pisanju scenarijev pa bosta sodelovala tudi Lili in Marko.

"Prav navdušena sem nad odličnimi studijskimi scenami za igre, nad igrami in nad možnostjo za spontano komunikacijo s tekmovalci. Seveda pa se tudi veselim, da bom oddajo vodila z mojim dragim, za katerega zagotovo vem, da zmore (smeh). V paru pa zmoreva še več. Tekmovalci in gledalci se lahko veselijo odlične sezone, ki prinaša najboljše igre do zdaj!" o svojem novem izzivu pravi Žagarjeva.

Nove sezone se veseli tudi Potrč: "Ko je Lili dobila ponudbo, sem se prav trudil, da ne bi vplival na njeno odločitev, potihoma pa sem močno držal pesti, da reče da. Delati z njo pomeni delati z voditeljico, ki jo res dobro poznam. Poleg tega nas v novi sezoni čakajo igre, ki puščajo sledi: modrice, buške, odrgnine in … veliko evrov za najboljše in najpogumnejše. Komaj čakam na začetek – počutim se kot otrok, ki čaka na odpiranje božičnih daril!"

RTV ni potrdil sodelovanja z Nino

Nina Osenar naj bi se selila na RTVS, ki pa nam informacije ni potrdila, a tudi ne zanikala. "Na Televiziji Slovenija smo v fazi snovanja novih oddaj in programskih projektov v letu 2015, zato se v ta namen pogovarjamo z mnogimi ustvarjalci, tudi voditelji. Vendar stvari še niso dorečene in tudi ne odločene, zato bomo javnost s konkretnimi informacijami obvestili, ko bodo le te dokončne."

 

Komentarjev 8
  • wester62 09:02 25.december 2014.

    res je,osenarca je energična in zabavna a žagarca pa hladna in prisiljeno vodi odaje.to se je videlo že pri gostilni. tako da bodo res to odajo pokvarili.

  • kwakwa 14:50 17.december 2014.

    Osenar je zafnana in narcisoidna. Žagar pa hladna in brez karizme.

  • Jagijagi1 13:13 17.december 2014.

    Kam pa gre?V bordel mogoče?