Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Zoran: Teja skače s cveta na cvet

Teja Jani Gostilna išče šefa voyo.si
O "bratsko-sestrskem odnosu", kot mu sama pravita Jani in Teja, smo govorili s tremi izpadlimi tekmovalci, ki vsekozi spremljajo dogajanje v šovu Gostilna išče šefa.

Zoran, Petra in Tinca so nam podali svoje mnenje o Teji in Janiju; njuno razmerje je iz dneva v dan bolj podobno ljubezenskemu, čeprav sama pravita, da sta kot brat in sestra. "Oba sta prebrisana. Vidi se, da igrata igro, ki bi ju lahko pripeljala do konca. Zavedata se, da je v resničnostnih šovih pomembno, da se z nekom združiš. Jani je vodja, ki Tejo vleče s sabo, saj ve, da bo s tako oporo, kot je ona, tudi od zunaj dobil več podpore," je povedal Zoran, ki meni, da Jani v Tejo ni zaljubljen. "Teja je bolj vanj kot on vanjo. Ko sem bil jaz notri, je bila med njima simpatija, neka platonska ljubezen. Menim, da ne bosta skupaj. Ne vem pa, kako trdna je Janijeva zveza z dekletom zunaj." A meni, da je bolj trdna kot Tejina. "Oba sta zatrjevala, da imata trdni zvezi, mislim pa, da Tejina ni bila močna. Nočem je omadeževati, ampak Teja je bolj dekle, ki skače s cveta na cvet." O Janiju pa je dodal: "Gre za fanta, ki naklepno razmišlja o vsaki stvari in samo v svojo korist."
Izpadli Zoran je še povedal, da pri njima drži rek "daleč od oči, daleč od srca", s čimer se strinja tudi Tinca: "Med njima je pač preskočila iskrica. To se mi zdi normalno, glede na to, da sta izolirana od sveta. Sama vesta, kaj delata, onadva nosita posledice in odgovornost do svojih partnerjev. Morda sta začutila, da odnos s partnerjema ni v redu, ne vem. Jaz vem, da če bi imela doma partnerja, tega ne bi počela. Počakala bi, da pridem ven, končala zvezo ... Takole pred vso Slovenijo se mi pa ne zdi ok." Kaj pa pravi o bratsko-sestrskem odnosu? "To, da sta kot brat in sestra, sta govorila že prej, ko sem bila jaz notri. Prej sem njun odnos tudi jaz videla tako, saj smo si bili vsi blizu."

"Zdi se mi narobe, da lažeta"

Dejstvo, da govorita, da sta kot brat in sestra moti predvsem Petro, ki pravi, da nista pristna. Tudi Zoran se strinja in pravi, da bi morala "odkrito povedati, kaj čutita drug do drugega". "Meni se načeloma ne zdi nič narobe, če se imata dva rada, če se zaljubita. Zdi pa se mi narobe, če o tem lažeta. Nič ne bi bilo narobe, če bi priznala, da je med njima energija, da doma nista najbolj srečna, da sta se zaljubila. Neumno se mi zdi, da za nos vlečeta gledalce, ne zdi se mi lepo. Druge ljudi imata za norca, ampak saj to vidijo. Iz vsega tega bi lahko naredila lepo zgodbo, če bi bila pristna," je povedala Petra in dodala: "Tudi jaz imam brata, pa z njim ne počnem takšnih stvari. To se mi ne zdi prav."

Komentarjev 4
  • jakec1897 12:48 09.november 2012.

    Je Slovenija polna Angelc Moralis? Vsak naj pred svojim pragom pometa!

  • xtc 11:44 06.november 2012.

    Oba sta bedna, ce bi bil jaz njen partner bi ji prisel v gostilno povedat naj se stera u tri p..... materne...

  • mph 11:20 06.november 2012.

    Če bi bila oba samska, ne bi videl nobenega problema. Ker pa sta oba izjavila, da imata zunaj (trdno) vezo, pa sta mi oba naravnost odvratna, ne glede na besedne akrobacije o bratsko-sestrskem odnosu. Če pa to je, potem pa ...prikaži več je to res pravi primer incestnega odnosa brat/sestra.