Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Žur proti nasilju

Didžej Umek bo skupaj s Carlom Coxom nastopil na sobotnem Žuru z razlogom. (Foto Žurnal24 main
Žur z razlogom. Jutri bosta v Tivoliju za zabavo poskrbela didžeja Umek in Carl Cox.

"Mlade pogosto druži zabava, zato je DJ Umek pravi človek, ki jih privabi v Ljubljano od vsepovsod, saj se jih zbere od 20 tisoč do 30 tisoč. Če je dodana še dobrodelnost, je to pika na i," o dobrodelni noti Žura z razlogom, ki bo jutri ob 18. uri v parku Tivoli, pravi predsednica Belega obroča Slovenije Vlasta Nussdorfer.

Vstopnina (en evro) za koncert ikon techno glasbe DJ Umeka in Carla Coxa bo namenjena odprtju prijazne sobe za mlade žrtve nasilja.

Cilj akcije je jasen
"Si.mobil se je že lani odločil za soprispevek mladih k akciji. Vsak mora namreč kot vstopnico na koncert pokazati zahvalo (SMS, op. a.), ki jo prejme po poslani donaciji enega evra. Tako tudi izve za cilj akcije," na vprašanje, koliko k sami ozaveščenosti mladih pripomore Si.mobilova akcija, odgovarja Nussdorferjeva.

Umek polno zaposlen
Pred koncertom smo o tem, kaj lahko pričakujemo na Žuru in kako sam vidi Carla Coxa, povprašali tudi našega didžeja Uroša Umeka, a je menda zaradi nastopov na žurerski Ibizi prezaposlen za odgovore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.