Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Zvezde, pazite, vrača se Eminem!

Žurnal24 main
Kontroverzni raper se po skoraj triletnem počitku vrača na glasbeno sceno. A vrnitev ne obeta nič dobrega, saj bo znova kodral živce svetovnim zvezdnikom.

Eminem se vrača neusmiljen kot še nikoli. © AFP

 
Marshall Mathers , bolj znan kot Eminem , ni izginil z glasbene scene, kot so mislili nekateri. Ravno nasprotno – vrača se v velikem slogu, z ogromno novega materiala, s katerim bo vnovič razburjal glasbenike in politike.

Prizanesel ne bo nikomur
Eminem se bo v novem albumu Relapse,  kar pomeni 'ponovitev',  spravil na čisto vse. Spet se bo lotil že "preverjenih" estradnikov, kot so Jessica Simpson , Britney Spears in Lindsay Lohan . Tem pa se bodo tokrat pridružile še Kim Kardashian , Amy Winehouse in nesojena ameriška podpredsednica ZDA Sarah Palin .

V novem videospotu We made you mu tako družbo delajo dvojnice vseh naštetih gospodičen, ki v svetu prav gotovo niso znane zaradi svojih dosežkov. Nov videospot je že doživel premierno predvajanje na MTV, kmalu pa bo prodrl tudi na druge glasbene televizijske postaje.

Nekoč znan kot Slim Shady bo Eminem znova poskušal zavladati svetovni rap sceni, ki jo je naveličan zapustil leta 2006. Njegov zadnji studijski album Encore je izšel pred petimi leti, izid najnovejšega pa lahko pričakujemo 19. maja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.