Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Zvezdnice z golo kožo zasenčile nagrade

Meagan Good
1/6
Reuters
V nedeljo zvečer so v Los Angelesu podelili glasbene nagrade BET, a bolj kot zmagovalci so bili pozornosti deležene zvezdnice, ki so spet pokazale svoje čare.

V svetu r'n'b-ja lahko vedno pričakujemo žgečkljive oprave, ki burijo domišljijo in v nedeljo ni bilo nič drugače. Na podelitvi glasbenih nagrad BET se je največ glav obračalo za igralko Meagan Good, ki si je nadela modro obleko z globokim dekoletejem, prav pa nič ni zaostajala niti pevka Ciara. Več seksi zvezdnic si oglejte v zgornji galeriji.

Kdo pa je domov odnesel nagrade? Nagrado za najboljega hip hop izvajalca je dobil Kendrick Lamar, za naj hip hop izvajalko pa Nicki Minaj. Za najboljšega igralca so izbrali Jamieja Foxxa, za naj športnika leta pa Gabrielle Douglas in LeBron James. Slavila pa sta tudi Miguel in Rihanna, ki sta domov odnesla nagradi za najboljšega r'n'b izvajalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.