Magazin
953 ogledov

Fotelj strasti

seks, erotika, par, partnerja Žurnal24 main
Sedela je nasproti mene na fotelju starinskega videza, ki sem ga kupil v Avstriji na neki dražbi.

Nisem ji imel srca povedati, da sedenja na njem ne odobravam. Šlo je za redek ohranjen primer te starosti in se je kot ulit ujemal z mojo delovno sobo. Le kako naj bi jo pognal z njega, ko pa je bila videti tako prikupna in zapeljiva.

Njene lepe, dolge noge so se kazale iz kratke, poletne oblekice jagodno-kremne barve. Njena koža je bila čudovito porjavela in videlo se je, da skrbi zase. Svetila se je kot v izložbi in ugibal sem, ali gre za kreme ali kakšna olja. Rjavi lasje so ji segali do ramen, na obrazu pa je imela ves čas tisti pohujšljiv nasmešek. Njene ustnice so se nagajivo šobile, noge pa nemirno premikale sem ter tja. Govorila sva, a kaj dosti si nisva povedala. Ugibal sem, ali sploh nosi spodnjice, ter tuhtal, kako bi ji z zobmi potegnil ozke naramnice z ramen, jo poljubljal po dišeči koži in odkrival njene jedre prsi, ki so tako zelo vabile moje poglede.

Obuta je bila v ene tistih čevljev, za katere pravim, da so rimljanski, saj se z dolgimi ovijalkami držijo ženske noge. Visoke pete so le še poudarile njene dolge noge, katerih gibi so postajali čedalje predrznejši. Jasna je bila rojena zapeljivka in je pri svojih dvajsetih že dobro vedela, kako se tem rečem streže. Pred časom sva nekaj imela in mislil sem, da je šlo le za kratko avanturo, potem pa me je začela klicati, hoditi k meni domov in nazadnje obsedela na mojem dragocenem fotelju, vsa pohotna in zapeljiva. Bil sem navdušen. Njena predstava je bila vredna tistega fotelja in ko je končno razprla svoje lepe noge, sem dobil svoj odgovor.

Ni jih imela. Spodnjic namreč.

 

prsi oprsje %C5%BEenska | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Padel sem pred njo na kolena, z rokama polzel po njenih gladkih nogah, ki so se namestile na moja ramena, in ji z ustnicami krenil po notranji strani stegen vse do omamno dišeče, rožnate vrtnice.

 

Ko sem jo poljubil, jo je zvilo po celotnem telesu. Odrezano je zaječala, si dva prsta pohotno potisnila v usta, z drugo roko pa zgrabila za dojko, da je ta takoj pokukala izza obleke. S palcema sem razpiral njeno privlačno češpljico in jo obdeloval z vrhom jezika.

Tiča v hlačah mi je hotelo razgnati, zato sem si moral odpeti hlače. Zajeten kos mesa mi je padel v roko in takrat sem ga preprosto moral spustiti naprej. Dvignil sem se k njej, da bi ji ga zabil v premočeno luknjico, ko se je nenadoma izstrelila iz naslona in s pohotnimi ustnicami zajela korenjaka pred seboj. Opazovati takšno lepotičko pri sesanju tvojega tiča je privilegij, a hkrati izjemen napor, saj ti vsebina v trenutku pošteno zavre in najraje bi jo z njo prekril po celotnem obrazu. Toda potem je bolj ali manj konec, tega pa si nisem želel. Mislil sem na vse živo, le na orgazem ne, in ko je prenehala cuzati občutljivo glavico in mi navlekla kondom, sem si oddahnil.

A le za hip. Nagajivega pogleda si je obliznila ustnice, nato pa se gibčno obrnila naokoli in mi ponudila svojo malo in napeto ritko. Pred očmi se mi je zabliskalo in najraje bi ji hkrati zapolnil obe pohotni luknji, ki sta se mi tako izzivalno nastavljali.

Grabil sem jo za joški in ji zabijal tiča v globino njene prepohotne češpljice, ona pa je z obrazom pritiskala ob zlatorumeno pošit naslon fotelja in vzklikala, naj jo raztrgam. Že zdavnaj sem napolnil varovalni plašček, a še vedno zabijal korenjaka vanjo, vse dokler ni skoraj kriče priznala silovitega orgazma in se zadihana, a nasmejana, sesedla pod menoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.