Magazin
13428 ogledov

Fotografije s Krka: Shaquillu se je na odru pridružil Luka Dončić

1/3
Goran Kovacic/PIXSELL
"Pričakujte veliko bas glasbe, nekaj klasik, hitov in vsega vmes. Edini način, da izveste, kaj vas čaka, je, da ste tam", so bile besede legendarnega košarkarja O'Neala pred nastopom v Malinski.

"Šport, glasba in zabava imajo veliko skupnega", je za hrvaški medij 24sata.hr povedal Shaquille O'Neal (50), eden največjih košarkarjev vseh časov, ki je ob boku uspešni košarkaški karieri zgradil tudi glasebno. Kot DJ na svoje nastope po festivalih in zabavah po vsem svetu privablja več deset tisoč ljudi.

Ta četrtek je nastopil na priljubljenem hrvašekm otoku Krk, v novo odprtem klubu Diamond. Shaquille je že pred nastopom napovedal spektakel za ljubitelje elektronske glasbe.

V Malinski se je nekdanjemu NBA košarkarju O'Nealu na odru pridružil tudi naš najuspešnejši košarkar Luka Dončić (23), ki igra za Dallas Mavericks. Duo je navdušil množico s plesnimi gibi za DJ pultom, zbijal šale in se zabaval brez prestanka. Skupaj z razgreto množico pa se je zabaval še Goran Dragič (36). Košarkaški as je utrnike nepozabne noči delil tudi s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

 

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 16:04 15.julij 2022.

    no Bled biser slovenskega turizma..kaj je to Malinska ? eno zabačeno selo a ne...ja Bled ma pa Grad, pa otoček z cerkvico pa kremšnito, pa mlakužo, ki ji pravijo jezero, pa par gostion in poletno noč z 10 gorečimi jajci.. ...prikaži več pa angleške hokejiste in svetovne socilne primere, ki so tolk reveži da nimajo za parkirnino plačat, ne vem kako jim za sobo rata.p.s. poleg Shaq-a kdo bse dopustuje pri kockastih ? je kje kakšen v SLO ? še tist ki je pršel smuče delat je takoj po sestanku pobegnil.

  • jakec1575 12:42 15.julij 2022.

    shaq je zver. odličen pod koši. prstani, končana fakulteta, končan doktorat in zdaj dj pri 50. ni omejitev.