Magazin
26 ogledov

Frankfurt po Frankfurtu odpira vrata

Razstavo, na kateri bo imela posebno mesto letošnja častna gostja Argentina, bo Žurnal24 main
V ponedeljek se začenja 24. prodajna razstava knjig Frankfurt po Frankfurtu. Knjige boste v času razstave lahko kupili z 10-odstotnim popustom.

Letos bo razstava knjig Frankfurt po Frankfurtu potekala v prostorih knjigarne Konzorcij. Knjižne police omenjene knjigarne bodo ponudile kar tisoč kvadratnih metrov površine.

Prodajno razstavo knjig boste lahko obiskali med 15 in 20. novembrom (od 9. do 19.30 ure).

Knjige boste v tem času lahko tudi kupili z 10- odstotnim popustom.

V uvodnem delu bo predstavljenih okrog deset tisoč izmed štiristo tisoč knjižnih novosti frankfurtskega knjižnega sejma. Na razstavi bodo med drugim tudi knjige s seznamov najbolje prodajanih knjig uglednih tujih revij, izpostavljeni bodo dobitniki najpomembnejših svetovnih nagrad za književnost ter najbolje prodajana dela posameznih vsebinskih področjih. Posebno pozornost bodo namenili delom letošnjega dobitnika Nobelove nagrade za literaturo Marie Vargasa Lloseja.

Med deli slovenskih avtorjev velja izpostaviti razstavo knjig, ki so na novo izšle v tujini. Posebno mesto na prodajni razstavi bo pripadlo Borisu Pahorju in Slavoju Žižku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.