Magazin
209 ogledov

Frizerka, da te kap

Zaradi razgaljenih frizerk se v salonu kar tre strank. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
K meni se hodi strič namestnik župana naše občine. Tako je privlačen, da sem že velikokrat sanjarila o njem. Sanje pa so kmalu postale resničnost.

V šoli sem bila bolj lena, zato sem ostala brez poklica, zdaj pa sem se končno spravila k sebi in naredila tečaj za frizerko. Fant mi je pomagal odpreti mali frizerski salon in tako že pol leta delam na svojem. Ta poklic pa se je izkazal tudi za zelo erotičnega, saj imam kar nekaj moških strank, ki si hodijo urejat pričeske na tri tedne. Za to poskrbim kar sama, ko poskakujem okoli njih kot srnica, jim naslanjam joške na obraz in se z ritjo drgnem ob njihove noge, češ da drugače ne pridem zraven.

Nihče se še ni pritožil zaradi tega, sem pa že velikokrat dobila napitnino. Prav vztrajno se hodi strič k meni namestnik župana naše občine. Šteje šele 32 let in je tako privlačen, da sem že velikokrat sanjarila o njem. Kadar strižem njega, se še prav posebej potrudim in mu lezem med noge, da bi ga čim lepše ostrigla spredaj. Bila sva sama v salonu, saj je bilo že precej pozno in zdelo se mi je, da ne bova ostala samo pri frizuri. Vsaj pri zgornji ne.

Večkrat mi je omenil, da bi moral tudi on postriči mene, pa sem mu nagajivo odvrnila, da lahko, samo spodaj, kjer se ne bo videlo, da je sfušano. Nasmejala sva se, nato pa sem na svojem stegnu začutila lesti njegovo dlan, ki je pomolila izpod pregrinjala. Sprva mi je bilo na moč nerodno, nato pa sem se povsem sprostila, saj je bilo to nekaj, kar sem si že dolgo želela. Na hitro sem pomislila, kje je fant, se spomnila, da ne blizu, strank tudi ni bilo več in sem kar zaklenila vrata, češ da ne bi še kdo prišel. Frizura je bila končana tako, da sem se delala, da še nekaj popravljam. Tudi on je želel frizirati in mi je z roko švignil pod kratko haljo ter navdušen ugotovil, da nisem ljubiteljica spodnjega perila.

... končalo pa dvojnim seksom, ki nama je obema mršil lase. © iStockphoto

 
Grabil me je za pohotno žemljico, jaz pa sem se zvijala pred njim kot presta. Nisem zdržala več na nogah, zato sem mu sedla v naročje in odložila škarje, da se ne bi pripetila kakšna nesreča. Poljubi so bili dolgi in čutni, kot bi šlo za dolgoleten par in ne dva hiperaktivna tridesetletnika. Skrbelo ga je, kje je moj fant, in ko sem ga pomirila, da je še v Ljubljani, je zagrabil še z drugo roko. Grabil me je za rit in opeval njeno lepoto. Sama sem trdila, da je prevelika, njemu pa se je zdela naravnost idealna.

Želel si me je videti golo, kar pa seveda ni bilo pretežko. Samo haljo sem spustila s sebe, nato pa hitela odpenjati še njegovo zadrgo. Opazila sem, da mu je postalo nerodno, saj na kmetih nismo ravno vajeni tičev v ustih in ostalih perverznih zadev, toda ko sem mu junaka enkrat oblekla s svojimi ustnicami, ki so prav počasi drsele po njegovem udu navzdol, ni več pomislil na sramežljivost. Celo potiskati me je začel z roko proti dnu, kjer so ležala otekla moda, polna materiala, ki si je želel brizgniti na zrak. Bala sem se sicer, da bi pošiljko dobila v usta, zato sem ga prosila, naj me opomni, ko bo blizu. Obljubil je, da bo, a začelo ga je zmanjkovati, glasu ni imel, pa tudi pamet ga je verjetno zapustila, saj mi je v trenutku napolnil grlo z vrelim izlivom ter vse skupaj pospremil z dolgim aaahhhhh!

Nisem bila ravno presrečna zaradi tega in sem letela na stranišče ter pošteno pljunila v umivalnik. Zdelo se mi je, da bom bruhala, a sem se k sreči zadržala ter pošteno izprala usta. Ko sem se vračala nazaj, sem bila že boljše volje in odločena, da se mu maščujem oziroma si vzamem tisto, kar sem si še želela. On si je medtem že zapel hlače, a niso ostale zapete prav dolgo. Zavihtela sem se mu v naročje, potegnila zadrgo navzdol in junaček je bil zopet zunaj. Tokrat ni bil povsem trd, toda nisem dvomila v to, da kmalu ne bo spet trden kot skala.

Potegnila sem s češpljico preko vijolične glavice ter mu spustila pohoten pogled. V trenutku sem imela pod seboj betonskega tiča, ki je izpraznjen čakal na moje ukaze. Prav nič se nisem zadrževala in sem pri priči sedla nanj. To sem storila tako odločno, da sem pod ritnicami začutila njegova uboga jajčka, ki jih je hitel umikati, saj so ga očitno močno zabolela. Naslonila sem se mu na ramena ter ga začela jahati kot prava pohotnica. Prav nič nisem bila podobna kakšni vaški frizerki, prej porno zvezdi kot pa sramežljivi sosedi našega podžupana. Med nabijanjem na njegovega tiča mi je večkrat šepnil, da me bo obiskal tudi doma, kadar bom sama, le da tega zaboga ne smem povedati nikomur.

Vsi pa vemo, kako je pri frizerju. Vsaka ima najboljšo prijateljico, ki ji zaupa vse, ta drugi prijateljici in tako vse skupaj izve cela vas. Pa bo odletel podžupan. Obljubila sem, da bom tiho in zavila z očmi od užitka, saj mi je tisti hip prišlo in vročica je oblila moje telo. Razjahala sem in spet izginila na stranišče, da bi se uredila, ko pa sem se vrnila nazaj, je bil salon že prazen.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.