Magazin
53 ogledov

Ga zanimate vi ali le seks?

Tudi moški niso imuni na nežno glasbo. Pretekle raziskave so ugotovile, da moški Žurnal24 main
Ob prvem zmenku v naših glavah nastane ogromno vprašanj. Ženske se ponavadi sprašujemo, ali si moški želi resnega razmerja ali le eno vročo noč.

Z opazovanjem njegovega obnašanja lahko hitro spoznate njegove namene. Pozorne morate biti na obnašanje, način, kako se pogovarja z vami, na dotike ...

 

  • Kako se pogovarja?

Če se vam je prijetno pogovarjati z njim in so teme pogovora zanimive, je zelo verjetno, da se bosta odlično razumela. Če pa med pogovorom gleda naokoli in imate občutek, da vas ne posluša, ste lahko prepričane, da ga ne zanimate vi, ampak le to, kako bi vas čimprej spravil v posteljo.


  • Se vas dotika?

Dokazano je, da če nam je nekdo všeč, se ga bomo večkrat povsem nezavedno dotaknili. Če vas med pogovorom prime za roko ali ramo, da bi potrdil svoje besede, je zelo verjetno, da ga zelo zanimate. Pozorni bodite, če njegove roke bežijo proti nogam ali če vam umika lase z obraza. V tem primeru bi vas rad najhitreje slekel.

 

  • Kako se obnaša do ljudi?

Glede na to, da ste na prvem zmenku, bo do vas najverjetneje pozoren in prijazen. Zato lahko njegovo resnično obnašanje prepoznate pri opazovanju tega, kakšen je do ostalih. Opazujte, ali je prijazen do natakarjev in do ljudi, s katerimi boste imeli tisti večer stike. Če se hitro ujezi pri natakarjevi počasnosti ali pozabljivosti, je verjetno tudi v resnici precej nagle jeze.

 

  • Govori le o sebi?

Če boste cel večer poslušale le njegov monolog, stvari nikakor niso v redu. Pazite se moških, ki govorijo le o sebi in ne pokažejo niti najmanjšega zanimanja za vaše mnenje. Z egocentričnimi moškimi je težko razviti razmerje, saj ti vidijo le svoje potrebe.

 

  • Vam preveč laska?

Vsaki ženski je lepo, ko ji moški poklanja komplimente, a vse ima svojo mejo. Če vas moški že na prvem zmenku zasipa s komplimenti, je zelo verjetno, da si želi hitro v vašo posteljo. To je najhitrejši in najlažji način, zato laskanje, če si ne želite le seksa, vzemite s pridržkom.

 

  • Je skrivnosten?

Nekateri moški pustijo ženskam veliko časa za govorjenje in te, v strahu, da ne bi prišlo do neprijetne tišine, razkrijejo več, kot bi same želele. Pustite mu, da tudi on govori. Če kljub temu ne bo spregovoril, gre verjetno za moškega, ki nekaj skriva, ali pa vam ne želi dati priložnosti, da ga bi bolje spoznali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.