Magazin
18 ogledov

Gledališka avantura

Od zadaj me je objel okoli vratu ... Žurnal24 main
Gledališki igralci smo zares vsestranski in nas različne vloge kaj dosti ne prizadenejo na osebnem nivoju. Zgodilo pa se mi je, da sva s soigralcem na odru imela kar nekaj ponovitev erotičnega prizora.

Ker sem večkrat začutila njegovo pristno igro celo v njegovih hlačah, sem ga malce podražila, da preveč resno jemlje svoje delo. Odvrnil mi je, da ga večkrat prime, da bi me čisto zares položil pred vsemi gledalci, pa naj ga stane, kar hoče. Nasmejala sem se tej izjavi, bolj resno pa sem vzela naslednje njegove besede, ko je dejal, da se bo moral po eni izmed predstav sprostiti v naši garderobi.

Nisem vedela, zakaj me je to njegovo razmišljanje tako razvnelo, a zagotovo bi bila laž, če bi trdila, da me ni privlačil. Že na avdiciji se mi je zdel izjemno simpatičen in mislim, da je moje mnenje precej pripomoglo k temu, da je dobil vlogo. Po zadnji predstavi sem nestrpno pogledovala proti vratom in upala, da bo izpolnil dano obljubo. Ne morem povedati, kako zelo sem ga bila vesela, ko se je pojavil na vhodu. Igrala sem hladno dolgočasnico, utrujeno od dela, on pa se ni dal pretentati. Vedel je, da sem prepričljiva igralka, zato je poskušal še naprej. Od zadaj me je objel okoli vratu, medtem ko sem si odstranjevala ličilo z obraza in me poljubil na vrat. Rekla sem mu, da si precej dovoli, on pa je takrat celo povesil roke navzdol in mi dlani položil na prsi. Zdelo se mu je čudno, da tako reagiram, saj me na odru podobni prijemi nikakor niso motili.

Odvrnila sem mu, da je med delom in zasebnostjo pri meni stroga meja, ki pa se jo je on očitno namenil kršiti. Še naprej me je stiskal za joški in se s prsti celo zrinil za obleko ter odmaknil modrček z mojih oblin. Sklonil se je naprej in me začel oblizovati po njih, meni pa je postajalo vse prijetneje. Šepetal mi je, kako močno si me želi, in mi z roko segal pod dolgo baročno obleko, kjer se je trudil najti mojo precej zakrito mucko. Bilo mi je všeč, ker se je moral tako truditi in prav z ničimer mu nisem želela olajšati dela. Tudi on ni odnehal in je še naprej rovaril s svojimi rokami pod plastmi blaga, kar je končno obrodilo prve sadove. Na vrtljivem stolu me je obrnil k sebi, pokleknil na tla in mi noge poveznil preko svojih ramen. Pogledal me je kot ljubek psiček, ki si želi, da ga malce pocrkljaš, nato pa mi začel nabirati krilo proti vrhu mojih stegen. Počasi je bilo to že tako visoko, da je lahko pošteno pobožal moje gole noge, jih poljubljal in v meni prebujal strast, ki je botrovala naslednjim dogodkom.

Med nogami mi je v hipu zavrelo. © iStockphoto

 
Njegove ustnice so mirno polzele po notranji strani stegna in želela sem si, da ne bi odnehal vse do sočne sredice, kjer bi ga pričakala s svojo malo pohotnico. Privzdigovala sem se v usnjenem stolu in hrepenela po njegovih nežnih ustnicah, ki so zanesljivo drsele proti svojemu mokremu cilju. Kar sama sem potegnila spodnjice v stran in glasno vdihnila, ko se je z usti dotaknil mojih sramnih ustnic. Namerno ni šel dlje, ampak je z jezikom krožil v bližini, da se mi je začelo popolnoma mešati v glavi. Nenadoma me je zapustil zdrav razum in sem z roko segla po njegovi glavi, ter jo pritisnila med svoje noge. V hipu mi je med nogami zagorelo in zavrelo, češpljica pa se je popolnoma vnela. Čutila sem, kako je njegov jezik razpiral moje sramne ustnice, med katerima je polzel navzgor in iskal nabrekel ščegetavček. Niti za hip nisem pomislila na njegovega tiča, ki mu je medtem trdno stal pokonci in pripravljen čakal na dovoljenje. Želela sem si le srečnega konca oralne avanture, kakršne še nisem imela čast spoznati. Kljub vsemu pa mu nisem mogla braniti, ko se je ponosno prijel za svojega korenjaka in mi požugal z njim med nogami, tik preden ga je zarinil v popolnoma mokro češpljo, ki je glasno cmoknila, pa še enkrat in še enkrat, vse dokler ni legel name ter pričel nabijati, kot da se mu je zmešalo.

Precej so ga morale boleti noge, kajti položaj zanj ni bil niti najmanj prijeten, kar pa seveda ni bila ovira do tega, da me ne bi pošteno zalil med glasnimi hvalnicami na račun mojega izgleda in hropel tik ob mojem ušesu, kako seksi in vroča potrebnica sem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.