Magazin
116 ogledov

Gole in samozavestne

Žurnal24 main
Vas pomanjkanje samozavesti ovira pri seksu? Pri prižgani luči skrivate svoje napake? Prav zaradi tega ste lahko prikrajšane za marsikateri užitek.

Verjetno ni ženske, ki bi bila popolnoma zadovoljna s seboj in ponosna na vsak del svojega telesa. Ugašanje luči in hiter pobeg med rjuhe ni rešitev. Raje se zgledujte po samozavestnih ženskah in prevzemite njihovo pokončno držo. Ženska, ki se v svojem telesu počuti dobro, je veliko zapeljivejša od ženske, ki se z neravno držo skriva pred partnerjem.

 

Luč, perilo in položaji

Poleg tega, da si vcepite samozavestne misli, pa lahko k boljšemu seksu pripomorejo tudi drugi dejavniki. S pravo svetlobo ustvarite vam prijetno vzdušje, kar pa ne pomeni, da morate seksati v temi. Poleg romantične svetlobe vam bo samozavest vlilo tudi zapeljivo seksi perilo, v katerem se boste počutile lepše in privlačnejše. Namesto razvlečene pižame si nadenite seksi spalno srajčko.

 

Različni položaji med seksom vas bodo pripeljali do novih užitkov. Mogoče se najvarneje počutite v misijonarskem položaju, a v menjanju položajev boste zagotovo uživale. Pomislite na svoje najprivlačnejše dele telesa in jih med seksom izpostavite.

 

Ne šalite se na svoj račun

Veliko nesamozavestnih žensk se začne pred partnerjem opravičevati ali šaliti na račun svojih pomanjkljivih delov. A to je najslabše, kar lahko storite. Moškim se ne boste zdele smešne, pa še želja po seksu ga bo minila.

 

Najpomembneje je, da vas ob misli na seks ne skrbi za kilograme, temveč raje pomislite, s čim boste razveselile svojega partnerja. Dobre strani seksa so še, da topi kalorije, vam vliva samozavest in daje občutek varnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.