Magazin
100 ogledov

Golo presenečenje

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Zopet se počutim kot prava nagajivka in najraje bi vdrla k njej in jo golo presenetila. Hehe, ma naj ima mir. Menda si ureja češpljico in noge. Res ne bi hotela, da se poreže zaradi mene.

Ponedeljek, 14:10
Šele zdaj sva vstali. Počutim se, kot da bi me povozil tovornjak, in šele zdaj se zavedam, kako težko delo imam. Prav vse mišice na telesu me bolijo.
Sprva sem mislila, da imam gripo, potem pa sem se spomnila, v koliko nenavadnih položajev sva se morali spraviti, in ugotovila, da je od tega.
Huh, tudi danes morava tja, a ne vem, kako bo. Res sem vsa povožena.

16:45
Spet sva spali. Takoj sem šla nazaj v posteljo in zaspala kljub njenemu ljubkovanju. Spomnim se, da me je poljubila na vrat, svojo roko pa potisnila pod odejo in jo položila na mojo ritnico. Božala me je in me poljubljala, jaz pa sem zaspala. Počutim se nekoliko bolje, a če bo tako vsak dan, zagotovo ne bom zdržala.

17:30
Spila sem svojo prvo kavico danes, kolegica pa je v kopalnici. Zopet se počutim kot prava nagajivka in najraje bi vdrla k njej in jo golo presenetila. Hehe, ma naj ima mir. Menda si ureja češpljico in noge. Res ne bi hotela, da se poreže zaradi mene.

18:05
Presenečenje! Pred nekaj minutami je prišla iz kopalnice. Gola! In se mi smehljala sredi kuhinje. Zdaj je šla v sobo in mi rekla, naj se ji pridružim, če mi je dolgčas. Sploh ne vem, zakaj še pišem tole … grem …

19:40
Ves dan sva preživeli v postelji, tokrat pa je bilo še posebej lepo. Ljubkovali sva druga drugo in razmišljali, kaj nama je storiti, če nama takole ne bo več všeč.
Glede dela, seveda. Ah, nič, o tem potem, kot rečeno. Čez par uric pa na delo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.