Magazin
21 ogledov

Gospodarsko vozilo leta

V uredništvih revij Mehanik&voznik in Transport letos nadaljujejo z organizacijo Žurnal24 main
Januarja prihodnje leto bo znano, katera bodo gospodarska vozila leta v Sloveniji. Tudi letos sta pobudnika prireditve reviji Mehanik&voznik in Transport.
 

Tovornjaki

Iveco Stralis
MAN TGX/TGS
Renault Premium Lander

Gospodarska vozila postajajo vse pomembnejši člen ekonomskega razvoja in so nosilci inovativnih tehnoloških rešitev. To dokazuje tudi letošnja rast prodaje na slovenskem trgu, kjer tovornjaki, avtobusi in lahki dostavniki postajajo vse bolj množičen in pomemben del voznega parka.

Tako kot lani, bodo vozila, sodelujoča v izboru, razdeljena v kategorije lahki dostavniki, tovornjaki in avtobusi.

 

Avtobusi

Irisbus Magelys
Scania i4
Volvo 9700

Finaliste sta izbrali novinarski žiriji v obeh revijah, končne zmagovalce pa bodo, poleg žirije, s svojimi glasovi določili bralci obeh revij z glasovnicami in spletnim glasovanjem na strani www.gvl.si, kjer so objavljena tudi pravila glasovanja. Seštevek vseh točk bo prinesel zmagovalce in dobitnike naslovov Dostavnik leta 2008, Tovornjak leta 2008 in Avtobus leta 2008.

Glasovanje poteka v novembru in decembru, zmagovalna vozila v posameznih kategorijah pa bomo razglasili na skupni prireditvi, ki bo v drugi polovici januarja 2008.









Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.