Magazin
68 ogledov

"Gospodinje" dokazale, da ne marajo Teri

Teri Hatcher FameFlynet
Že dalj časa se je govorilo, da se Eva Longoria, Marcia Cross in Felicity Huffman ne razumejo s Teri Hatcher. Zdaj so to tudi jasno pokazale.

Eva Longoria, Marcia Cross, Vanessa Williams in Felicity Huffman so svojim sodelavcem, s katerimi so več let sodelovale pri seriji Razočarane gospodinje, kupile poslovilno darilo. Vsak je poleg kovčka prejel voščilnico, na kateri je pisalo: "Tako boste na svojih prihodnjih pustolovščinah s sabo odnesli še delček naše ljubezni in hvaležnosti. Hvala za čarobnih osem let. Z ljubeznijo, Eva, Marcia, Felicity in Vanessa."

Dekleta so s to potezo vsem dala vedeti, da Teri Hatcher, ki v seriji igra Susan, ne prebavljajo. "Dekleta se s Teri ne razumejo, zato so darila organizirala brez njene vednosti," je izdal vir.

Težave med zvezdnicami naj bi se začele pred dvema sezonama. Spor med njimi naj bi bil tako velik, da se je Teri na snemanjih ves čas držala zase. Kaj točno se je zgodilo, ni znano. Mediji pa so poročali, da zvezdnice pravijo, da Teri producenti favorizirajo, kot na primer na uradnih fotografijah, kjer vedno stoji v ospredju.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.