Magazin
428 ogledov

Gospodinjo sem rešil muk

seks strast passion zgodbica Žurnal24 main
Sosedi Marti se je videlo, da prav nič ne uživa v svojem življenju. Ves čas doma v pričakovanju moža, ki je delal cele dneve, zvečer potem kratek prepir in spanje.

Imela jih je blizu štirideset, videti pa je bila prej kako leto mlajša. Rad sem jo opazoval pri obešanju perila, saj je imela zelo skladno postavo. Ponavadi je nosila kako lahkotno oblekico, skozi katero so se ob najmanjšem naprezanju ali pa morebitnem vetriču kaj hitro pokazale njene lepe obline.

Ko se je sklonila k tlom, da bi iz kupa perila potegnila določen kos, sta se ji ritnici čudovito napeli pred mojimi očmi. Tudi meni se je hitro napelo tam spodaj in raje sem se obrnil stran, da ne bi opazila mojega skritega navdušenja.

"A zdaj boš pa ušel?" me je okarala. Takrat sem se zavedel, da še kako dobro ve, zakaj sem tam in mi je, kot kaže, prav nalašč nastavljala svojo zapeljivo zadnjico. Sprva sem menil, da si samo domišljam, toda postajalo je vse bolj očitno.

Nisem mogel verjeti, da bi se ženska v teh letih sploh lahko zanimala za junca mojih let, pa čeprav sem bil pri svojih dvajsetih videti precej bolj odrasel. Po drugi strani pa je zapostavljanje njenega moža očitno naredilo svoje in si je zaželela avanture z drugim, mlajšim …

Povabila me je k sebi pod pretvezo, da bi ji pomagal premakniti kavč. Tisti kavč, po katerem sva se kmalu divje premetavala in z rokami iskala prostor pod obleko drug drugemu.

Kmalu sem se lahko na lastne oči ali bolje lasten dotik, prepričal, da njeni joški niso samo videti tako zreli in čvrsti, kot se mi je zdelo. Brez modrčka so bili še vedno videti neverjetni in zato ni čudno, da sem jim posvečal toliko pozornosti.

seks strast passion zgodbica | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Mladina … same joške imate v očeh," se je nasmehnila. Kmalu sem njeno roko začutil na svojem mednožju, ki me je od nabreklosti že pošteno bolelo. Bal sem se, da bi mi z zadrgo potegnila po korenjaku, a je bil moj strah odveč. Bila je zelo spretna in ga brez težav spravila iz hlač.

"Hoho, kaj pa imava tukaj?" je zažgolela, ko se je moj junak postavil pokonci. Videti je bila zadovoljna z videnim in ga z velikim navdušenjem takoj za tem pospravila v svoja usta. Nisem mogel verjeti, da se mi to dogaja.  Večkrat sem sanjaril o podobnih rečeh z njo, a niti na kraj pameti mi ni padlo, da bi se lahko kdaj uresničilo.

Ljubkovala ga je kot nekaj najlepšega, ga strastno jemala v usta in mi dala vedeti, da te reči že močno pogreša. Njen mož je moral biti res tepec, ko si ni vzel več časa zanjo. Njene polne prsi so se spuščale in dvigovale nad mojimi koleni in prav dobro sem čutil, ko je z nabreklimi bradavicami potegnila preko njih. Bil sem vzburjen kot še nikoli in pripravljen, da eksplodiram.

"Da ti ne bi padlo na pamet," mi je zagrozila očitno vedoč, da sem pri koncu. V trenutku, ko se enostavno ne bi mogel več ustaviti, je nenadoma prenehala in se mi zavihtela v naročje. Vrh tiča me je še vedno skelel in vedel sem, da mi bo prišlo, če se ga samo še dotakne.

Pa se ga ni. Vsaj ne takoj, ampak je raje svoje sočne ustnice prislonila k mojim in mi še enkrat svoje jedre prsi pritisnila ob telo. Bila je seksi za znoret in moje roke so neumorno plezale po njenem lepem in golem telesu. Ko sem prišel do ritnic, se je z njimi začela pomikati naprej proti meni in se ni ustavila vse dokler ni s svojo žgočo muco sedla na mojega kamenega junaka.

Pošteno je zavzdihnila, ko se je nasadila nanj in mi še enkrat zabičala, naj jo počakam. Nato je začela v mojem naročju plesati svoj ples, se zvijala, mi ječala na uho, jaz pa sem se le krepko oprijel njenih polnih ritnic in molil, da mi ne bi prišlo pred njo.

Pa mi je, a sem bil tiho, saj je ravno takrat cvilila kot blazna, da ji prihaja, me grizla za vrat in se silovito zaganjala na mojega korenjaka. Končno je bila po dolgem času potešena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.