Magazin
1439 ogledov

Gostinci jokajo za svingersko plažo

punta križ 24Express
"Tukaj je kot v Iranu. Kot da bi prišla verska policija ajatole Homeinija,“ pravi lastnik bara na plaži Punta Križ, ki je nekoč veljala za svingerski raj.

Razburjenje, ki je sledilo po prepovedi seksa na svingerski plaži Punta Križ blizu Rovinja, se še ni poleglo. Kot so poročali hrvaški mediji, so turisti množično zapuščali Hrvaško in zagrozili, da se k našim sosedom ne bodo več vrnili. Razočarani pa niso le svingerji, ampak tudi gostinci, ki jim je promet v zadnjem mesecu močno upadel. "Tukaj je kot v Iranu. Kot da bi prišla verska policija ajatole Homeinija,“ je "sušo" opisal lastnik bara Zoran Medak.

Zakaj so oblasti prepovedale seks na plaži, ne razume niti Nizozemka Wendy Somer, ki tja zahaja že več let. "Ne vidim težav, če se želi nekdo ljubiti na plaži. Tukaj ni bilo prostitucije. Težava bi se dejansko pojavila šele, če bi nekdo za seks zahteval plačilo," je povedala Somerjeva.

Oblasti pa pritožbe gostincev in turistov ne ganejo. Tabel, na katerih v štirih jezikih piše, da so prepovedani spolni odnosi na plaži, seksualni ekshibicionizem in vsakršno vedenje, ki bi lahko žalilo moralne vrednote državljanov, ne nameravajo odstraniti.

Tiste, ki bi prepoved kršili, lahko doleti denarna kazen v višini najmanj 200 evrov in celo zapor.

Komentarjev 10
  • Oxxo 10:35 13.avgust 2013.

    Oseba_ Sam da bo v nedeljo goveja župca, kuhana govedina, pražen krompir in zelena solata, po radiju pa osmrtnice... Pa bo zadovoljen/a.

  • Oxxo 10:34 13.avgust 2013.

    hehe tudi ti si na tej poti hehehe ti tudi ne bo prizanešeno...Očitno sam/a pogrešaš akcijo... in živiš v stilu "če jaz ne - tudi drugi ne smejo" ... Revež si! Velik revež. Nezadovoljen/a.

  • Skippy 22:48 08.avgust 2013.

    Na to "sranje" niti približno nisi mogel naleteti naključno. Tako da res ne vem, koga je to motilo.