Magazin
328 ogledov

Grizel me je za vrat in se zabijal vame

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Počil mi je živec in sem snela slušalke z glave, ter jih zabrisala v kot. Besna kot ris sem šla ven iz studia, naravnost na dvorišče in si prižgala cigaret. Že ves dan je šlo vse narobe.

Najprej pokvarjen avto. Polita kava in zdaj še težave s snemalnimi napravami v studiu. Nisem imela ne časa ne živcev še za več tega, zato sem razmišljala o odhodu domov. Takrat se je na dvorišče pripeljal velik avtomobil, iz katerega sta stopila dva tipa. Eden od njiju je bil moj nekdanji fant, kar me je pošteno presenetilo. "O, spet snemaš?" me je vprašal. "Aha, pa ti?" sem odvrnila. "Nič, pripeljal sem novo mašino. Stara baje crkuje," je rekel. "Hvala bogu," sem zavzdihnila in se po dolgem času nasmejala. Potem je šlo vse kot po maslu. Oglasni spot je bil posnet, od tipa sem dobila dober kontakt za popravilo avtomobila in še povabilo na pijačo.

"Še veš kako se je končalo nazadnje?" me je predrzno vprašal. "Aha," sem odgovorila in pogledala v tla. Po najini zadnji pijači sva se celo noč dajala dol v praznem stanovanju moje tete, ki je ves čas v tujini. Vso posteljnino sem morala zbasati v stroj in tudi preprogi ni bilo prizaneseno. "Ampak teta mi ne dovoli več v stanovanje," sem se pošalila. "Ni problema hehehe! Danes je prosto pri mojem stricu," je dejal in mi pomežiknil. Lagala bi, če bi rekla, da me ni zamikalo, nisem pa verjela, da se bo tudi zares zgodilo.

Stanovanje njegovega strica je bilo na las podobno in podobno so bile videti tudi krpice, ki so letele po sobi na vse strani. Grabila sva se kot bi se pogrešala več mesecev, v resnici pa nisva drug na drugega nič dala. Ampak ta njegova pojava, samozavest in misel na takratne užitke me je povsem posrkala vase. Bila sva samska, neobremenjena in dober seks mi ni bil še nikoli odveč. Ni mi bilo mar, da se obnašam kot poceni cipa in počnem vse kar si zaželi. Vse to sem si želela tudi sama. Nesramno otipavanje in jezikanje med nogami, igranje s ščegetavčkom, ki je nabrekel silil med njegove ustnice in pod njegov jezik.

Z rokama sem se držala za rob lesenega posteljnega okvirja, ko mi je z obrazom silil med noge. Razganjalo me je od potrebe, vreščala sem kot bi bila še nedolžna in za nekaj trenutkov se je zagledal vame kot bi pravkar stopila predenj. Da se je nenapovedano vrnil njegov stric, ga sploh ni zmotilo. Zaloputnil je z vrati in se z nasmeškom na licih vrnil nazaj k meni. Rjuha je zafrfotala, noge so poletele v zrak in njegovo telo se je znašlo v objemu mojih nog in rok. Spraševal me je, ali se dobro spomnim najine zadnje noči, ob tem pa s svojim korenjakom bezal med mojimi nogami. Vleklo mi je na smeh, z roko sem iskala njegovo moškost in skušala zadevo obrniti na šalo.

Šale pa je bilo kmalu konec, ko je pričel na vso moč prihajati nadme. Še nikoli nisem videla tako odločnega tipa, tako potrebnega ženske pred seboj in tako močno zasvojenega s seksom kot je bil to on. Hropel je kot da ga bo vsak hip pobralo. Grizel me je za vrat, se zabijal vame do zadnjega milimetra in mi obljubljal, da bo to seks kot ga še nisem doživela. Dan se je zame končno popravil, vse je postalo lepše in spraševala sem se le še, ali je na tem še kaj več. Glede na to, da sva skupaj končala po naključju tako kot nazadnje, sem dvomila, da je pred nama svetla prihodnost. Vseeno pa je bil to trenutek v zbirki tistih, ki jih ne bom nikoli pozabila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.