Magazin
66 ogledov

Guano Apes nastopili kljub zdravstvenim težavam

Schengen fest
1/5
Tit Bonac
V sredo obiskovalci z ognjemetom, v četrtek Guano Apes, Elemental, Siddharta in Asiandub Foundation.

V sredo so na Schengen festu obiskovalce med drugim navdušili Noctiferia in simpatični primorci Elvis Jackson, za popoln zaključek večera pa so poskrbeli Stahlzeit, ki so med koncertom poskrbeli za ognjeno popestritev. Takoj ob zaključku je obiskovalce čakal tudi ognjemet.

Nastopili so kljub nasvetu zdravnika

V četrtek sta med drugim nastopili skupini Siddharta in Elemental, že ob 21.00 pa je nastopila nemška skupina Guano Apes. 

"Management skupine Guano Apes sporoča, da bo band kljub bolezni vseeno nastopil na glavnem odru letošnjega Schengenfesta," so pred četrtkovim koncertom sporočili organizatorji. V noči iz srede na četrtek so namreč prejeli novico, da ima eden izmed članov banda zdravstvene težave, a bo kljub nasvetu zdravnika, da naj odpove nastop na festivalu, band stopil na oder Schengenfesta, "saj ne želijo razočarati svojih oboževalcev."

Za popoln večer so poskrbeli tudi Asiandub Foundation, v petek in soboto pa bodo med drugim nastopili Magnifico, Nieti, Zablujena generacija in Rudimental Dj set. 

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.