Magazin
94 ogledov

Gvido našo novinarko obtožil osvajanja

gvido Planet TV
Gvido, ki je po poklicu gozdar, kar verjetno ni seksi le avtorici članka, se je pošalil, da ga ta osvaja.

V uvodnem intervjuju ste povedali, da ste rojen zmagovalec, kako ste torej sprejeli, da ste izpadli tik pred finalom?
V teh treh mesecih sem se o sebi marsikaj naučil, tudi to, da sem s svojimi izjavami, kdaj deloval prenapihnjeno. Vesel sem, da sem šov zapustil in pri tem ostal zvest svojim načelom. To mi je veliko bolj pomembno kot denar. Od šova sem namreč odnesel veliko več kot 50 tisoč evrov.

Na začetku ste rekli, da se boste povezali s tremi najmočnejšimi moškimi in najmočnejšo tekmovalko, saj ženska podpira tri vogale hiše.
To drži, vendar je Franc, ki je bil eden najmočnejših tekmovalcev, že takoj izpadel. In tudi Daša, ki je bila tako fizično kot psihično izredno močna tekmovalka. A v tem šovu sem se marsikaj naučil, kot sem že povedal, tudi to, da se stvari tako spreminjajo, da tega ne moreš predvideti in zato ti začetna taktika ne pomaga kaj dosti.

Tina vam je ponudila, da se pred forumom rešite tako, da izdate Nikija. Ob tem vam je bilo vidno težko in ste potočili tudi solze. Zakaj se niste rešili?
Prijateljstvo z Nikijem mi pomeni veliko več kot nagrada, poleg tega sem upal, da se bom v forumu rešil. Ne bi ga izdal za 50 tisočakov, ker se zelo redko zgodi, da srečaš takega prijatelja.

Hkrati pa je vas izdala Breda, ker je mislila, da boste vi njo, kljub temu, da sta bila skozi šov velika zaveznika.
Ne vem, kako je Breda sploh lahko pomislila, da jo bom pustil na cedilu. S tem me je močno razočarala, a to je le igra in ji tega ne zamerim. V resničnem življenju pa bi verjetno ji.

Za seboj imate hudo prometno nesrečo, nekaj časa ste bili celo v komi, kako danes gledate na to?
O nesreči nerad govorim, ker te spomini nato ponovno privrejo na dan. A definitivno sem od tega potegnil tudi pozitivne stvari. Sedaj bolj cenim ljudi okoli sebe in vem, da so v življenju najpomembnejši dobri odnosi. Tudi zato nisem želel zafrkniti Nikija. Poleg tega sem spoznal, da z nekaterimi ljudmi ni smiselno izgubljati časa in tudi to, kdo so pravi prijatelji.

Že na začetku ste priznali, da ste impulzivni, ste se zaradi tega tako pogosto spustili v prepir z Mirom in Milanom?
Res je. Da se bojim svoje impulzivnosti, sem povedal že pred šovom in ko sem videl, kako na televiziji izgleda, da človek, ki ima dva metra in sto kil preklinja in vpije, res ni izgledalo lepo. Drži pa, da si notri z ljudmi, ki si jih ne izbereš sam in to je velik psihični pritisk. Že doma, ko si z ljudmi, ki jih imaš rad, se skregaš, kaj šele tukaj. Verjetno bi danes drugače reagiral. A Milan in Miro sta mi naprej vrgla stvari, kot so nesreča in žalila mojo mamo, česar enostavno ne bom dopustil. Spoštujem starejše, a ne glede na to, da imate več izkušenj, si onadva mojega spoštovanja ne zaslužita.

Pogosto ste se pri nalogah tudi huje poškodovali, je bila tukaj na delu zopet vaša zaletavost?
Ravno zaradi tega, ker sem tako hiter in sem želel naloge opraviti prvi, pogosto nisem bil pazljiv in je prišlo do nesreč. A pri dveh nalogah sem dokazal, da sem kos tudi bolj finim delom, če se le zberem.

V šovu vas je nenapovedano obiskal brat in skoraj vdrl v dvorec, vas je presenetil?
O tem smem govoriti? Res me je obiskal. Niki mi je prišel prišepniti, da je brat pri ograji in kljub temu, sem tvegal kazen, sem ga šel pozdraviti. Ne bi mi bilo žal, saj je neprecenljivo, ko po nekaj mesecih vidiš in objameš svojega človeka. Ne vem, če veste, a kasneje ta dan je prišel tudi v časoplov, kjer sva se lahko v miru pogovorila. Ko sem ga vprašal, zakaj je tvegal, če je vedel, da se bova videla, je rekel, da ni vedel in da so ga poklicali šele po tem, ko me je presenetil.

V šovu pa ste imeli tudi nekaj simpatij, Daši ste celo odkrito dvorili. So vam všeč starejše?
Priznam, Daša mi je všeč kot oseba, ki bi si jo vsak želel imeti ob sebi, ker veš, da te ne bo izdala, a komplimenti v delavnici niso bili osvajanje. Seveda, če pa starejša ženska še vedno izgleda dobro, se je ne bi branil.

Kaj pa naklonjenost do Emanuele, ki je zbledela po njenem domnevnem seksu z Denisom Toplakom?
Ko si mesec dni v osami in pride neko novo dekle, je seveda vse drugače. Priznam, da mi je Emanuela prijetna oseba, tudi ljubčkala sva se na resnici in izzivu, a za drugimi ne bom pobiral. To kar sta imela s Toplakom, pa je njuna stvar.

Imate zelo zanimiv poklic, ste namreč gozdar.
Na to sem zelo ponosen, pa čeprav sem le gozdrarček, a imam kljub svoji mladosti že veliko izkušenj. Delam v enem največjih gozdarskih podjetji, kjer sem tudi že nadzoroval projekte, pomagal pri žledolomu …

No, meni se zdi vaš poklic seksi.
Ste rekli seksi? (smeh) Novinarka me osvaja.

Šalo na stran, menda ste pri dekletih kar priljubljeni, kot nam je izdal vaš brat. Je sedaj povpraševanje še večje?
Zadnji mesec sem se bolj skrival v domačem kraju, bomo videli, kako bo po tem, ko sem tudi uradno izpadel. Se pa ne bi branil povabila kakšne gledalke, zakaj pa ne, kar pa še ne pomenil, da bi tudi bil z njo. V šovu sem namreč spoznal, da je zanimivo spoznavati nove ljudi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.