Magazin
102 ogledov

Gvido pravi, da je Milan na prostaški način užalil njegovo mamo

bilo je nekoč Saša Despot
Milan zanika, da je Gvidovo mamo užalil.

Da si tekmovalca šova Bilo je nekoč Milan in Gvido nista bila najbolj naklonjena, smo lahko videli že tekom oddaj, prišlo pa je celo tako daleč, da je Gvido Milanu skoraj primazal klofuto. To je bil razlog ...

Milan je menda Gvidu močno užalil mamo, kar je slednji tudi potrdil: "Rekel je, da ga zanima, kako ženska brez prsta drka."  Gvido pravi, da ga je ta pripomba zelo prizadela, še toliko bolj, ker je mama palec izgubila po njegovi krivdi. "Nekaj smo delali v gozdu in v bistvu je bila to moja krivda. S traktorjem smo šli v gozd po drva, a se je med obračanjem traktor vkopal. Med reševanjem traktorja je mama za sekundo dobila prst med blatnik in deblo. Mislim, da je Milan vedel za to, saj smo se o tem že pogovarjali," je pojasnil Gvido.

Milan | Avtor: Planet TV Planet TV
Milan pa vse obtožbe zanika: "Lepo vas prosim, ne bom jaz ženski tega rekel. Mama je zelo prijetno bitje in me je povabila v njihovo konobo. Tega nisem rekel. Marsikaj rečem, vendar tega pa ne. Mame so mame in to jaz spoštujem. Mi je pa Gvido rekel, da če mu še enkrat omenim mamo, da me z lahkoto ubije, to pa mi je rekel. Da bi nespoštljivo govoril o mami, to pa ne. Prisežem pri moji vnučki Aleksiji, pa še tri imam. Absolutno ne, nekdo me želi očrniti," je povedal za naš medij in dodal, da bo Gvidovo mamo osebno poklical in ji razložil resnico.

Gvido prizna, da je mama Milana res povabila k njim, a da je želela biti le vljudna.

Komentarjev 2
  • abyx 23:39 17.junij 2016.

    Članek brez repa in glave

  • c1305166 09:01 14.junij 2016.

    A?Pravi, da nikoli ni rekel nič o njegovi mami. Nato nadaljuje:"Mi je pa Gvido rekel, da če mu ŠE ENKRAT omenim mamo, da me z lahkoto ubije, to pa mi je rekel."