Magazin
23 ogledov

Hala Tivoli ali pa nič

1/2
Žurnal24 main
Špas Teater je v desetih letih svojega obstoja obnorel Slovenijo. Z Urško Alič Flajnik smo se pogovarjali o izbiranju igralcev, besedil, pa tudi o sobotnem dogodku.
Za gledanje te vsebine potrebuješ Flash Player.

Urška Alič Flajnik je na oder Kulturnega doma v Mengšu 27. oktobra 1997 postavila predstavo Dan norosti, s katero se je rodil Špas Teater. Dnevu norosti so sledile številne uspešne uprizoritve predstav, kot so Balkanski špijon, Stevardese pristajajo, Mišolovka, 5žensk.com in 5. moških.com.

Alič Flajnikova priznava, da so se stvari dogajale same od sebe, pomembno vlogo pri vsem pa je imela tudi njena intuicija. Slednja ji je dobro služila, saj je povpraševanje po predstavah ogromno. Veliko število predstav pa za seboj potegne tudi veliko usklajevanja.

Maja v Špas Teatru pripravljajo novo predstavo Hrup za odrom, za katero meni, da je najboljša gledališka komedija na svetu. V tehnično zahtevni predstavi bo sodelovalo kar devet igralcev.

Še pred tem pa se mora odviti eden od najbolj pričakovanih dogodkov – predstava 555 žensk & moških.com. Dogodek, ki si ga bo ogledalo približno 4500 gledalcev, bo v soboto, 12. aprila. Ideja se je rodila že pred enim letom, kdo je rekel: "Hala Tivoli ali pa nič," pa si oglejte v videu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.