Magazin
136 ogledov

Helena iz Kmetije: "Umrl je, ko sem najbolj potrebovala vodstvo"

Helena Planet TV
Helena iz šova Kmetija: Nov začetek je morala zapustiti šov zaradi hudega vnetja. Z mladenko smo se pogovarjali o življenju brez očeta in izkušnji v šovu Zmenek na slepo.

Kako veliko je bilo razočaranje, ker ste morali iz zdravstvenih razlogov zapustiti šov?
Veliko, saj nisem izpadla zaradi neuspešnega boja v areni. Mislim, da si takšnega odhoda domov ne želi noben tekmovalec. Želela sem nazaj, a so mi zdravniki to odsvetovali.

Bolečine, zaradi katerih ste štiri dni preživeli v bolnišnici, ste dalj časa skrivali. Vam je žal, da niste prej povedali, da imate težave?
Mislim, da bi se končalo na enak način. Bolečine sem skrivala, ker sem mislila, da bo sčasoma bolje, a sem se žal motila. Trma, pač.

V poslovilnem pismu ste Matjaža označili za hinavca. S čim se vam je zameril?
Ugotovila sem, da je igral igro. Preveč je gledal pretekle sezone in mislil, da bodo nominacije tudi letos potekale tako kot prejšnja leta, ko so prvega dvobojevalca izbirali tekmovalci in ne le vladar. Takoj na začetku mi je povedal, da me je izbral za zaveznico. Branila bi ga pred drugimi in dekleta prepričevala, naj ga ne nominirajo. Ko pa je izvedel, da je igra drugačna, se je umaknil in si izmišljeval zgodbice, da sem zaljubljena vanj. Motilo me je tudi to, da je pred Jasno in ostalimi vedno hvalil sotekmovalce, ko pa kamer ni bil zraven, pa jih je kritiziral. To je za mene hinavec.

Namigovalo se je tudi, da vam je Senad všeč.
Rekla sem, da je od vseh fantov najbolj simpatičen. Je zelo zabaven, pozitiven človek. Značajsko sva si zelo podobna. Ni mi pa všeč v romantičnem smislu, saj je zame malo prestar.

Kdo vam je v šovu šel najbolj na živce?
Lidija. Vsak dan mi je skakala po živcih. Očitno tudi ostalim, saj so me prosili, naj jo izberem za drugo dvobojevalko. Ona je glavni krivec, da je šel Marjan domov. Zato sem jo izbrala. Za Marjanovo zgodbo sem izvedela šele na dvoboju. Tisti večer nisem mogla jesti, tako mi je bilo žal. Marjan je edini, ki si zasluži ta denar.

Malce slabše ste se razumeli tudi s Sanjo, Francem in Andrejem. Zakaj?
Andreja sem ponoči pokrivala. Na začetku sva se veliko pogovarjala, nenadoma pa se je spremenil. Če me nekdo ne spoštuje, ga tudi jaz ne bom spoštovala. Pa naj bo oseba stara 20 let ali 80.

Ste Sanjino grožnjo med vajinim prepirom, ko je prijela za sekiro, vzeli resno?
V tistem trenutku sem jo vzela resno. Vsi smo bili pod stresom. Bil je nesporazum. Nič ji ne zamerim.

Izjavili ste, da imate raje živali kot ljudi. Zakaj?
Življenje te marsikaj nauči. Mene je celo malo prehitro. Živali te ne bodo nikoli razočarale, kar za ljudi ne morem trditi.

Zakaj ste se že pri 17. letih odselili od doma?
Želela sem postati samostojna, se naučiti kuhati in likati. Nisem hotela postati neka razvajenka, za katero skrbijo starši. Na začetku mi je pomagala dobrodelna organizacija.

Slišali smo, da z očimom niste v najboljših odnosih?
Veliko smo se kregali, nato pa smo se dobro razumeli. Mislim, da ga je prizadelo, ko sem se odselila. Bila sem med najmlajšimi družinskimi člani in verjetno ga je skrbelo, da ne bi zašla v napačno družbo.

Zelo hitro ste zaradi bolezni izgubili očeta. Kako vas je njegova smrt zaznamovala?
Njegova smrt me je zaznamovala za celo življenje. Bila sva si zelo blizu, vse sva delala skupaj. Zelo sem bila navezana nanj. Izgubila sem vodnika in še sedaj mi zelo manjka. Umrl je, ko sem bila stara 10 let, ravno pred puberteto, ko najbolj potrebuješ vodstvo.

S čim se sicer ukvarjate?
Izobražujem se za ekonomskega tehnika, treniram borilne veščine ...

Zakaj so vas prevzele borilne veščine?
Kar se športa tiče, sem že od otroštva bolj fantovska. Zanimam se za nogomet, hokej, motokros …  Za to me je navdušil oče, ki si je želel sina, a je dobil hčer.

Videli smo vaš pevski nastop. Si želite pevske kariere?

Ne, pojem zase in za svojo dušo.

Videli smo vas tudi v šovu Zmenek na slepo. Zakaj ste se prijavili v ta šov?
Za šalo. Nisem iskala ljubezni. S prijateljico sva stavili, da se ne upam prijaviti..

 
Komentarjev 1
  • micika 20:21 03.oktober 2016.

    razvajenka,polna rt vsega se ve