Magazin
18 ogledov

Hit so zabave z aligatorji

aligator Youtube
Domišljija pri organiziranju otroških rojstnodnevnih zabav res ne pozna omejitev. Zadnji modni krik so aligatorji, ki so postali nuja vsake zabave, ki kaj velja.

Pozabite na klovne, praznovanja v kinu ali v plesnih dvoranah, najnovejši hit praznovanja prihaja s Floride, zanj pa je zaslužen podjetnik Bob Batett, lastnik "Krokodiljskih atrakcij".

Starši otrok, ki želijo, da se bo o njihovi zabavi govorilo še dolgo, na zabavo povabijo Boba, ki s seboj pripelje meter in pol dolgega aligatorja. Predpogoj za takšno zabavo je seveda bazen, v katerem se aligator in otroci igrajo, plavajo, se lovijo, slikajo …

Igra brez nevarnosti

Razlogov za skrb, da bi aligator napadel otroke, ni, pravi Bob. Ta mu pred prihodom na zabavo gobec zlepi z lepilnim trakom, aligator pa zaradi slabe mišične strukture okoli gobca, tega ne more odpreti.

Nekateri starši so navdušeni, drugi zgroženi, oglasila pa se je tudi floridska komisija za ribe in divje živali, ki pravi, da zabave z aligatorjem niso sporne in da ne ogrožajo zdravja otrok. Kako so videti

takšna praznovanja, poglejte tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.